Larisa, decizie neașteptată în privința lui Florin! „Poate ca eu am alt interes acum” Aflați cum va reacționa Ionuț și ce discuții se vor isca în Casa iubirii, sâmbătă, 22 octombrie, de la 16:00 și 19:00!

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 oct 2022, 19:50
Foto(6)

Deși toată lumea spera că Larisa îi va acorda o șansă lui Florin și va accepta o perioadă de cunoaștere alături de el, lucrurile vor capăta o întorsătură neașteptată sâmbătă în Casa iubirii! 

La începutul acestei săptămâni fetele din Casa iubirii au avut parte de o surpriză de proporții în clipă în care un nou băiat și-a făcut apariția în emisiune, în locul lui Marian care fusese eliminat în cea mai recentă Gala. Florin, noul concurent a făcut furori în rândul fetelor, deoarece le-a dăruit câte un trandafir alb și a fost deschis și sincer cu ele, răspunzând întrebărilor primite. Însă în cele din urmă tânărul a recunoscut că a intrat în emisiune pentru că s-a simțit atras de Larisa cea pe care o place și își dorea enorm să o cunoască

mai bine și poate de ce nu să formeze și un cuplu. Deși inițial Larisa a încercat să se apropie de Florin dându-i speranțe că ar putea să existe ceva între ei, în ediția de sâmbătă Larisa va lua o decizie neașteptată.

Larisa, decizie neașteptată în privința lui Florin! „Poate că eu am alt interes acum” 

Când toată lumea se aștepta ca Larisa să continue perioada de cunoaștere cu Florin, să se apropie din ce în ce mai mult de el și să dea uitării povestea de iubire eșuată cu Ionuț, în ediția

de sâmbătă, în Casa iubirii lucrurile vor lua o cu totul altă întorsătură.

Larisa va avea o nouă întâlnire între patru ochi cu Florin, căruia îi va spune cu sinceritate faptul că a realizat între timp că nu poate să se apropie momentan de niciun alt băiat, deoarece încă mai suferă după despărțirea de Ionuț, pe care îl are încă în gândurile ei.

Vizibil întristat de decizia Larisei, Florin abia își va stăpâni emoțiile și regretele și lacrimile, însă se vede nevoit să accepte și să se retragă din calea ei. 

„Nu știu în Casa iubirii, dacă m-aș mai putea apropia în momentul de față de cineva pentru că gândul meu a rămas... Casă iubirii pentru mine a însemnat Ionuț, înțelegi!”, va

spune Larisa.

Citeste si: Larisa, apropiere neașteptată de Florin, noul concurent din Casa iubirii! „Nu se știe niciodată ce se întâmplă!” Iată cum a reacționat Ionuț și ce a spus despre admiratorul fostei lui iubite!

Pe de altă parte, Radu va încerca să intervină în apărarea lui Florin și va lansa câteva critici aprige la adresa Larisei, subliniind faptul că a fost mult prea radicală atunci când a decis să rupă orice legătură cu noul băiat. 

Radu: Interesul lui a fost să te întrebe pe ține ceva, iar interesul tău a fost să-l întrebi pe Ionuț!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Larisa: Și care e problema mea că interesul lui a fost lucrul asta, poate că eu am alt interes acum! 

Radu: Hai, Larisa, că nu te-a cerut de nevasta forțat! 

Larisa: Taci, Radu! Că nu am nevoie de întrebările astea de la tine, te rog frumos! 

Și tot în ediția de sâmbătă, în Casă iubirii, dragostea va pluti în aer în ceea ce privește cuplul format din Andreea și Emanuel, care se vor apropia din ce în ce mai mult. Cei doi îndrăgostiți se vor întâlni între patru ochi și își vor mărturisi sentimentele. 

„Jur, eu mă îndrăgostesc! Deja, demult eu sunt îndrăgostit! Dar pe zi ce trece...”, spune Emanuel. 

Citeste si: Radu, avertizat de Andreea Mantea, după ce l-a ironizat pe Alin! „Concentrați-vă pe iubire! Credeți că puteți?” Iată ce discuție aprinsă s-a iscat în Casa iubirii, când toți concurenții l-au pus la zid pe Alin!

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?