Larisa, dezvăluiri incendiare despre Ella și Culiță: "S-a dus în dormitor cu el..."! Ella a plâns în hohote când a auzit-o! Ce a urmat

Autor: A.I.
Actualizat: 22 oct 2019, 19:00

Larisa Judele a intrat prin videocall în emisiunea "Puterea dragostei" și a făcut dezvăluiri care au făcut-o să plângă pe Ella.

Larisa a povestit că Ella și Culiță Sterp s-au dus în dormitor. Ella a povestit, la rândul ei, despre ce a fost vorba, spunând că Jador o supărase și că, văzând-o supărată, Culiță a încercat să o consoleze. 

Ella a susținut că nu a vrut nimic de la Culiță fiindcă îl iubea pe Jador, în timp ce Larisa era, în opinia ei, disperată după Culiță.

Larisa, dezvăluiri incendiare despre Ella și Culiță! Iată dialogul:

Larisa: Nu s-a întâmplat nimic, doar că atitudinea ei... Ție ți se pare normal ca o femeie să stea în lenjerie intimă în fața unui bărbat?

Ella: E dureros ce faci tu, că nu-ți asumi tu că ești disperată pentru Culiță. Eu îl aveam pe ăsta (n.r.: Jador) în inimă 

Jador: Minți

Larisa: Domnișoara sfințenie, nu îi spun altui băiat că e viața mea și nu-mi permit nici să stau în lenjerie intimă în fața unui alt băiat

Ella: Noi ne pregăteam de somn. Cum vrei să stau?

Larisa: Am văzut că aveai și pijamale cu broscuțe

(...)

Larisa: Prima dată când a venit el cu Jador la mine în casă, ea (n.r.:

Ella) s-a dus în dormitor cu el

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella: Era și Mădă și o dădeai în gelozie cu mine.

(...) Domnul Jador m-a jignit

Jador: Nu minți, măi, fată. Eu îmi asum tot. Eu eram frustrat

Larisa: Dacă erai așa frustrat de ce nu i-ai zis lui Culiță: "Măi frate, nu o lua pe iubita mea, pe care eu o iubesc și o îndrăgesc cu tine la București și în drumeții că nu cade bine"?

Larisa a spus că, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, Ella i-a dat impresia că ține la Jador.

Larisa, dezvăluiri incendiare despre Ella și Culiță!

Devastată de afirmațiile Larisei, Ella a plâns în hohote și a sunat-o pe cea care se mai afla în casă cu ele atunci când au venit Culiță și Jador.

"A venit și a spus că am dormit eu cu Culiță, că i-am arătat silicoanele, că eram în chiloți", i-a spus Ella, plângând în hohote, fetei respective. 

"Eu eram acolo și Culiță era acolo, lângă noi. Nu-i adevărat", a reacționat aceasta.

Citeste si: Ricardo formează deja un cuplu cu Manuela? S-ar fi sărutat pe hol: "A pupat-o pervers"! Cine a detonat bomba

Citeste si: Prima reactie a lui Livian atunci cand a vazut-o pe Bianca NEMACHIATA: ''Parca esti o...''

Citeste si: Bianca a detonat bomba la revenirea în casa "Puterea dragostei": Simina, însărcinată, s-a sărutat cu Jador! El a confirmat totul: "E adevărat"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.