Larisa, dispusă să se reapropie de Ștefan, după despărțirea lui de Aleyna? Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți și cum va reacționa Patrick, marți, 19 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2024, 22:15

Larisa si Stefan, conversație neașteptată in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Lucrurile ar putea înflori din nou între Larisa și Ștefan! „Ești un băiat deștept!” Aflați ce își vor spune cei doi concurenți și cum va reacționa Patrick, marți, 19 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri romantice, de noi provocări și încercări, dar și de multe tensiuni și certuri aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. Deși păreau îndrăgostiți, Aleyna și Ștefan și-au spus adio în cea mai recentă Gala, după ce Marius a scos la iveală detalii șocante despre întâlnirea dintre el și Aleyna în afara platourilor de filmare.

Vestea trădării a picat că un trăsnet asupra lui Ștefan, care a decis să pună punct relației sale cu Aleyna. În cele din urmă, Aleyna și Marius au fost descalificați și s-au văzut nevoiți să plece acasă. După despărțirea de partenera să, Ștefan a suferit teribil, însă cu toate acestea tânărul va da de înțeles tuturor că i-ar plăcea să se reapropie de Larisa.

Lucrurile ar putea înflori din nou între Larisa și Ștefan! „Ești un băiat deștept!” 

În ediția de marți, 19 martie, în Casa iubirii va pluti o atmosferă romantică deoarece Larisa și Ștefan vor da primele semne că le-ar plăcea să se reapropie. Cel care va deschide acest subiect delicat va spre uluirea tuturor, Patrick, fostul admirator al frumoasei concurente.

Citește și: Ștefan, cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Aleyna! Concurentul a dat cărțile pe față și le-a explicat fetelor de ce inițial a tăcut! „Am spus că nu o să plâng niciodată!”

Patrick îl va întreba, în spirit de glumă, pe Ștefan, după ce a rămas din nou singur în cadrul show-ului, dacă și-ar dori să își îndrepte atenția către o altă față din Casa iubirii. În cele din urmă, Ștefan și-a luat inima în dinți și a recunoscut că s-ar reapropia de Larisa, deoarece între ei au existat niște sentimente.

Patrick: Ștefan, acum, că ai rămas singur aici în Casa iubirii! Este vreo față care îți atrage atenția și ți-ar plăcea să intri într-o cunoaștere cu ea?

Julia: Hai ziceți! Smash sau pass?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefan: De ce aș fi ipocrit să spun pass? Pentru că a fost ceva, deci, smash!

Larisa: Super! Și eu îți dau smash, pentru că ești un băiat deștept!

Patrick: Atât?

Larisa: Atât și nimic mai mult momentan!(...) Atât de deștept e Ștefan pe cuvântul meu! Nici ieri n-am vrut să zic, nici azi n-am vrut să zic, dar vezi că zice el! E deștept!

De departe, cel mai uluit și afectat de răspunsurile date de Ștefan și Larisa a fost Patrick, deoarece tânărul pare să fie încă atras de concurență.

Astfel, pare că se va contura un nou triunghi amoros în Casa iubirii. Rămâne însă de văzut dacă între Larisa și Ștefan se va reaprinde scânteia iubirii sau nu!

Citește și: ''Așa iubire nu moare...'' Aleyna, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan? Fosta concurenta de la Casa iubirii și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.