Larisa Drăgulescu a născut! „Bine ai venit!” Aceasta este în culmea fericirii

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 13 sep 2023, 09:59

Vedeta a devenit, din nou, mamă

Sursa: Facebook

Ieri, 12 septembrie, Larisa Drăgulescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Larisa Drăgulescu este o cunoscută persoană publică din România.

Citește și: Larisa Drăgulescu iubește din nou, la câteva luni de la divorț. Cine este bărbatul alături de care și-a refăcut viața: "Ne-am cunoscut printr-un prieten comun"

Larisa Drăgulescu, proaspătă mămică

Larisa Drăgulescu a fost soția gimnastului Marian Drăgulescu, un sportiv celebru în țara noastră.

De asemenea, și aceasta a ajuns să fie o persoană apreciată în rândul oamenilor, acumulând mulți urmăritori în mediul online, unde a reușit să-și construiască o bază semnificativă de fani. 

Ieri, vedeta a devenit mama unui frumos băiețel. Foarte fericită, aceasta nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul special, pe care, ulterior, l-a împărtășit internauților. Femeia s-a arătat foarte entuziasmată de venirea pe lume a noului membru al familiei.

„Bine ai venit pe lume, puiul nostru!”,  a fost mesajul care a însoțit fotografia cu cel mic, îmbrățișat de cea care i-a dat viață.

Bineînțeles că urmăritorii nu au stat indiferenți la postarea Larisei, căci, la scurt timp după vestea cea mare, au curs întrebările referitoare la ce nume va purta noul născut.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Reacția neașteptată a lui Marian Drăgulescu după ce Larisa Drăgulescu a divorțat a doua oară. Ce spune fostul gimnast despre căsnicia fostei soții

Ce nume a ales Larisa Drăgulescu pentru cel mic

Șatena a dezvăluit că micuțul va purta un nume special, cu o puternică semnificație. Mămica a ales ca băiețelul ei să se numească Cezar-Andrei.

Cezar este al treilea copil al Larisei, pe acesta urmând să-l întâmpine un norocos tătic, a cărui identitate s-a dorit să rămână secretă. De asemenea, mezinul este așteptat și de o soră de 18 ani și un frate de 17 ani, pe numele lor Beatrice și Richard. Cei doi sunt copiii Larisei din căsnicia anterioară cu Marian Drăgulescu.

Vedeta este foarte mândră de cei doi, alături de care a postat, recent, o poză pe Facebook.

Aceasta a surprins un moment emoționant atât pentru ea, cât și pentru copii, mai exact începutul ultimului an de școală.

„Prima zi a ultimului an școlar!? 2023-2024~ Clasa XII”, a fost descrierea care a însoțit imaginea cu ea alături de Beatrice și Richard.

Citește și: Cine i-a spart casa Larisei Drăgulescu: „Mai bine că n-am cunoscut-o!” Fosta soție a lui Marian Drăgulescu se află la al doilea divorț

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.