Larisa Drăgulescu iubește din nou, la câteva luni de la divorț. Cine este bărbatul alături de care și-a refăcut viața: "Ne-am cunoscut printr-un prieten comun"

Author: Madalina Maftei

Cu cine se iubește Larisa Drăgulescu

Sursa: Facebook

Larisa Drăgulescu nu bate pasul pe loc și și-a refăcut viața, după ce în urmă cu câteva luni a divorțat.

Larisa Drăgulescu iubește din nou, după ce în urmă cu câteva luni a divorțat de cel de-al doilea soț. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a refăcut viața și este mai fericită ca oricând.

Cu cine se iubește Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu a trecut și peste cel de-al doilea mariaj eșuat și și-a refăcut viața. Roșcata este într-o nouă relație, după ce s-a hotărât să mai dea o șansă iubirii.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu nu a vrut să dea prea multe detalii despre noua relație, însă a precizat că sunt la început și cu timpul va decide dacă va fi ceva de viitor.

Citește și: Cine i-a spart casa Larisei Drăgulescu: „Mai bine că n-am cunoscut-o!” Fosta soție a lui Marian Drăgulescu se află la al doilea divorț

"Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi.

Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege. Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan.

Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun.", a declarat Larisa Drăgulescu, pentru  click.ro.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Marian Drăgulescu după ce Larisa Drăgulescu a divorțat a doua oară. Ce spune fostul gimnast despre căsnicia fostei soții

Cine i-a spart casa Larisei Drăgulescu: „Mai bine că n-am cunoscut-o!”

Larisa Drăgulescu a divorțat de cel de-al doilea soț, Bogdan, cu care avea o relație de cinci ani și cu care se căsătorise în 2021. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a dezvăluit cine a despărțit-o de partenerul de viață.

„A fost la distanță în ultimul an, în rest nu, pentru că eu am stat o perioadă foarte lungă în Germania, pe timpul pandemiei a stat și el mai mult cu mine acasă.

În ultimul an, el a hotărât să plece și să stea mai mult acolo. Nu a luat în considerare să se mute în România.

Inițial, și eu am crezut că așa voi face, dar mi-am dat seama că îmi place prea mult la mine acasă, am absolut de toate, nu-mi lipsește nimic”,  a spus Larisa Drăgulescu la o emisiune TV.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.