Larisa este însărcinată! Fosta concurentă de la Casa iubirii s-a afișat cu burtica de gravidă

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 06 iun 2024, 21:09

Larisa de la Casa iubirii

Sursa: Instagram Larisa Groza

Larisa s-a afișat cu burtica de gravidă. Iată primele imagini cu fosta concurentă de la Casa iubirii însărcinată.

Larisa Groza a fost una dintre cele mai apreciate concurente din Casa iubirii. Tânăra a fost eliminată din emisiune după ce și-a exprimat dorința de a pleca. După competiție, fost concurentă din Casa iubirii a fost foarte activă în mediul online, unde a împărtășit cu fanii săi tot ce a făcut. Însă, în ultimele zile, tânăra nu mai este atât de activă pe rețelele sociale, mai ales după ce internauții au dezvăluit că aceasta este însărcinată.

Citește și: Larisa de la ”Casa iubirii” are un nou iubit? Bărbatul misterios nu se uită la bani când vine vorba de dedicații pentru fosta concurentă: „Dragoste secretă”

Larisa este însărcinată! Fosta concurentă de la Casa iubirii s-a afișat cu burtica de gravidă

În cadrul emisiunii Casa iubirii, Larisa nu a reușit să își găsească jumătatea, însă, de când s-a întors la Iași, tânăra pare mai fericită ca niciodată, iar în ultima perioadă a dat de înțeles că ar avea o relație.

În urmă cu câteva săptămâni, Larisa a publicat un clip video cu un bărbat misterios, iar la descriere a scris „dragoste secretă”. Fanii s-au bucurat pentru ea în acel moment, deși nu a oferit prea multe detalii despre bărbat. Acum, fosta concurentă din Casa iubirii uimește din nou.

Recent, Larisa a participat la un eveniment, unde nu s-a sfiit să își arate burtica de gravidă.

Motiv pentru care, cineva a fotografiat-o pe șatenă la eveniment, iar imaginile au fost postate în mediul online, unde s-au viralizat imediat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Mai mult, cei care o urmăresc pe Larisa în mediul online i-au scris în secțiunea de comentarii de la postările sale că au văzut-o însărcinată și o felicită pentru sarcină:  ''Sarcină ușoară!'', ''Ești însărcinată, te-am văzut duminica trecută! 😍 Sarcină ușoară, erai superbă!''

După ce au apărut aceste informații în mediul online, Larisa a confirmat sarcina și a transmis un mesaj emoționant: "POVESTEA NOASTRĂ a început înainte de “casa iubirii”. Ne-am cunoscut pe 24 decembrie, ne-am văzut pentru prima dată pe 25 ianuarie, însă relația noastră a durat două luni, ambii venind cu probleme de neîncredere din trecutul nostru. Încercând să-l uit, m-am înscris la emisiunea “casa iubirii”, am încercat să cunosc persoane noi, caractere noi.

Însă timpul trecea, el tot în mintea mea rămânea. La prima mea eliminare din emisiune am reluat legătura, însă nu pentru prea mult timp. Am decis să mă întorc în emisiune pentru a-mi mai da o șansă. Din dorința de a ne împăca, s-a înscris și el la casting pentru mine. În vacanța de dintre sezoane, am decis să renunț la sezonul trei pentru el. Ne-am întâlnit, ne-am împăcat pentru câteva zile, apoi am decis să continui în sezonul trei din frica de a nu suferi încă o dată.
Înainte de a părăsi emisiunea cu o săptămână, am aflat ca SUNT ÎNSĂRCINATĂ. Imediat ce am părăsit emisiunea, l-am anunțat și împreună am decis ca este semnul LUI DUMNEZEU că suntem făcuți unul pentru altul. Suntem foarte fericiți împreună.

Mi-am dorit să primiți de la mine acesta veste, dar chiar și așa sper s-o primiți cu bucurie. Celor care vă bucurați, vă mulțumesc, celor care mă judecați vreau să vă spun ca nu am timp să vă urăsc pentru ca sunt prea mult ocupată să iubesc." , a scris Larisa pe Facebook.

Citește și: Larisa a fost cerută în căsătorie! Detalii picante oferite de fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”