”Larisa este o altă persoană” Ionuț Stoica, dezvăluiri neașteptate după ce a părăsit ”Casa Iubirii”. A mers în vacanță cu Larisa

Author: Diana Bostan

Larisa și Ionuț de la ”Casa Iubirii”

Sursa: Facebook- Ionuț Stoica

Ionuț a fost concurentul care a părăsit emisiunea ”Casa Iubirii” în gala de săptămâna trecută. Fostul concurent și-a dorit acest lucru, mai ales după ce a revăzut-o pe Larisa și au decis să înceapă o relație.

Invitat în emisiunea ”Culisele Iubirii”, Ionuț a vorbit despre concurenți, despre cuplurile din casă, dar și despre relația cu Larisa. Fanii sunt în culmea fericirii după ce Ionuț și Larisa au anunțat că formează un cuplu.

Ionuț este uimit de schimbarea prin care a trecut Larisa și este mândru de ea

În primul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii”, Ionuț și Larisa au format un cuplu, însă din cauza stilului de viață pe care blondina îl avea, cei doi au decis că se înțeleg mai bine ca prieteni.

Fostul concurent a înțeles acum prin ce a trecut Larisa atunci când era în emisiune.

Citește și: "Tu ai luat decizia asta" Mihaela și Lorena, în lacrimi! Ce au pățit cele două concurente: "Nu pot să trec peste" Aflați ce se va întâmpla, miercuri, 26 iulie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

De când m-am revăzut cu Larisa, mie mi se pare că este o altă persoană. E mult mai stabilă, are un job, nu mai exagerează ca înainte”, a spus Ionuț pentru ”Culisele Iubirii”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Cosmin este noul concurent din Casa iubirii! Cu ce intenții a intrat tânărul în casă și ce așteptări are

Ionuț a dezvăluit faptul că Larisa nu s-a întâlnit cu altcineva cât el a fost în emisiune, sentimentele fiind prea puternice între cei doi. Deși au fost separați și nu au vorbit în toată această perioadă, s-au gândit unul la celălalt în fiecare zi.

Ionuț și Larisa au fost împreună în vacanță

După ce a părăsit emisiunea, Ionuț a mers direct la Larisa și au decis să meargă împreună la mare.

”Ea a avut emoții, e prima oară când mergem doar noi doi și mă gândesc că poate se temea să nu rămânem fără subiecte. Ea a rămas puțin traumatizată cu emisiunea pentru că își făcea griji dacă rămânem fără subiecte. Dar a fost foarte liniștitor, a fost foarte bine, chiar ne înțelegem foarte bine”, a spus Ionuț.

Citește și: Lovitură sub centură pentru Lorena! Laurențiu nu își mai dorește o relație cu ea: "E decizia mea!"Aflați ce se va întâmpla, marți, 25 iulie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Întrebat dacă au existat și mici discuții în vacanță, Ionuț a spus s-au înțeles foarte bine și că nu l-a întrebat de ce a rămas atât de mult timp în emisiune. 

Fostul concurent a dezvăluit faptul că părinții lui o plac pe Larisa, iar părinții Larisei îl plac pe el și că deja se cunosc. Cu toate acestea, cei doi nu și-au făcut planuri mari de viitor și vor ca totul să vină în timp și natural.

”În momentul de față e foarte bine și asta mă bucură”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?