Exclusiv! Larisa, factorul decisiv în eliminarea lui Alin de la Casa Iubirii. Cum ar fi acționat concurenta pentru a-l vedea plecat pe iubitul Biancăi

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 sep 2023, 01:55

Alin asteapta ca Bianca sa fie eliminata

Sursa: Captură YouTube

Concurenta de la Casa Iubirii ar fi avut un rol decisiv in eliminarea lui Alin, iubitul Biancai.

Alin a povestit cu lux de amănunte cum a fost eliminat în Gala de săptămână trecuta și cine a avut votul decisiv care a cântărit mult în plecarea lui de la Casa Iubirii. Mai mult decât atât, cel spre care arata cu degetul este nimeni altul decât Ionut, iubitul Larisei care l-ar fi votat. Însă, Alin declara pentru Culisele Iubirii că nu este supărat pe el, mai ales că daca nu l-ar fi votat pe el, ar fi votat-o pe Andreea, iubita lui Emanuel și telespectatorii tot ar fi fost pusi pe hate în aceste condiții.

Mai mult, cea care l-ar fi convins pe Ionut să îi acorde votul decisiv ar fi fost chiar Larisa.

Larisa, factorul decisiv in eliminarea lui Alin

Citește și: Exclusiv! Alin, primele dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A fost o lovitură, am fost devastat!"

"Îmi doream să o aleagă pe Andreea să rămân cu Bianca.

Eu cred că Ionut ar fi vrut să o aleagă pe Andreea deoarece relația lui de prietenie cu Emanuel s-a cam răcit în ultima vreme și el a vrut, doar că se gândea că o să își ia hate din partea băieților. Ziceau că ei sunt de mai mult timp prieteni decât Ionut ar fi fost cu mine. Părerea mea e că nu i-a pasat foarte mult doar că după ce a vorbit cu Larisa, a luat decizia să mă aleagă pe mine.
Eu cred că a fost influențat de Larisa. Ea m-a votat și normal că Bianca n-a vrut să vorbească cu el. Normal că a fost influențat. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alin: "Bianca stie ca sunt sanse slabe sa plece"

Eliminarea mea nu reprezita o despărțire, ci o dezamăgire.

Eu o să o aștept afara. Noi suntem încă un cuplu. Sper să nu se schimbe și să nu plece într-o zona care să ne afecteze relația. Eu cred că își dorește să plece din Casa, doar că este conștienta că oamenii or să o voteze în continuare. Știe că șansele sunt slabe să plece, a mai spus Alin.

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.