Larisa, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", sport extrem! "Cine zboară cu mine?" Iata la ce a recurs tanara dornica de multa adrenalina!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 nov 2021, 00:10
video Foto(4)

Larisa a fost una dintre cele mai echilibrate concurente din sezonul al doilea al show-ului "Puterea dragostei".

Larisa este fitoterapeut si este originara din Deva. Aceasta a pasit in casa "Puterea dragostei" cu ganduri serioase de a-si gasi marea iubire. Frumoasa bruneta a facut furori printre baieti. Cel cu care a interactionat prima data a fost nimeni altul decat Jador, care s-a aratat interesat de aparitia ei in "casa iubirii".

Desi este o fire mai introvertita, Larisa a dovedit la scurt timp de al intrare in casa "Puterea dragostei" ca a reusit sa se acomodeze rapid cu conditiile si regulile emisiunii si a incercat sa se apropie din ce in ce

de baieti pentru a-i cunoaste mai bine si a-si forma o parere despre fiecare in parte. Aceasta declarase initial ca ii atrasese atentia Jador si Mocanu, insa intre timp, Bogdan a parasit emisiunea, iar Jador a continuat tatonarile cu Ella, in acea perioada.

Chiar daca pare ca s-a acomodat cu tot ceea ce inseamna experimentul inedit "Puterea dragostei", Larisa s-a vazut nevoita la un moment dat sa isi doreasca sa plece din emisiune, ca urmare a faptului ca nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea.


De curand, frumoasa bruneta a publicat un scurt filmulet pe contul ei de socializare, care a facut furori printre fanii sai din mediul virtual. Aceasta a recurs la un sport extrem cu multa adrenalina, zboru, cu parapanta. Iata cum a reactionat tanara in clipele inspaimantatoare:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Cine zboară cu mine ?🙈🙃😱 A început vântul exact atunci ...iar parapanta nu mai poate fi controlată 😳Ce a zis: dacă vrea adrenalina sa ii arat cum este 😱😂 pur și simplu te lași dusa de vânt:))) Mereu când prezint o stare de răceala și am putina febra:)) fac cele mai ciudate lucruri pe care nu le-aș face niciodată dacă as gândi limpede.... 🧠😂. Din acest motiv consum produse de la Snep naturiste sa nu ma mai apuce iar vreo nebunie 😂😂😂😍🥶!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O postare distribuită de Larisa Judele (@judele_larisa) pe

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra s-au despărțit? Indiciul că cei doi nu mai sunt împreună: "Ți-a dat papucii"

Citeste si: Robert, fostul concurent de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa ce a fost eliminat din emisiune! "A fost un fel de pansament pentru mine..." Iata ce dezvaluiri a facut carismaticul tanar! Cine i-a ajuns la inima!

"Cine zboară cu mine? A început vântul exact atunci ...iar parapanta nu mai poate fi controlată! Ce a zis: dacă vrea adrenalina sa ii arat cum este pur și simplu te lași dusa de vânt! Mereu când prezint o stare de răceala și am putina febra fac cele mai ciudate lucruri pe care nu le-aș face niciodată dacă as gândi limpede...", a scris Larisa.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.