Larisa Groza, anunț surprinzător despre tatăl copilului său: „Toată lumea m-a întrebat dacă ne-am despărțit”

Autor: Diana Ghita

Larisa Groza a vorbit despre relația cu Alex

Sursa: Instagram Larisa Groza

Recent, prin intermediul unui clip postat pe TikTok, Larisa Groza, fostă concurentă la „Casa iubirii”, a decis să ofere lămuriri cu privire la relația ei actuală și la zvonurile care circulă despre ea și partenerul său, Alex.

Larisa Groza a subliniat că, în ciuda faptului că nu mai apare frecvent împreună cu iubitul ei, Alex, pe rețelele sociale, relația lor este una solidă și fericită. Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a venit cu aceste clarificări întrucât mulți fani s-au întrebat dacă relația lor a ajuns la final.

Ce anunț a făcut Larisa Groza despre tatăl copilului său

Tânăra le-a explicat internauților că nu s-a mai postat alături de partenerul ei în mediul online deoarece sunt foarte ocupați: „Toată lumea m-a întrebat, în ultima perioadă, dacă eu și Alex ne-am despărțit, pentru că nu prea ați mai văzut postări cu noi doi împreună, story-uri și așa mai departe. Ei bine, nu ne-am despărțit. Suntem foarte bine, foarte fericiți împreună, însă nu prea mai avem timp. După cum deja știți, avem foarte multe activități care ne împiedică să postăm prea mult”.

În prezent, Larisa și Alex se pregătesc să devină părinți. După ce a părăsit show-ul matrimonial de la Kanal D, tânăra a anunțat că și-a găsit dragostea și că este însărcinată. Ulterior acestei vești, tânăra a fost intens criticată de telespectatori, care au acuzat-o că ar fi avut o relație cu actualul ei partener încă de pe vremea când era concurentă la „Casa Iubirii”.

Citește și: Larisa s-a afișat din nou cu burtica de gravidă! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” va naște în scurt timp

Larisa Groza are o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Alex

Chiar dacă Larisa Groza a explicat cum s-a întâmplat totul, într-o postare pe Instagram, și a subliniat că nu a fost într-o relație cu Alex pe parcursul emisiunii, fanii au preferat să tragă propriile lor concluzii, din această situație.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

„POVESTEA NOASTRĂ a început înainte de «Casa iubirii». Ne-am cunoscut pe 24 decembrie, ne-am văzut pentru prima dată pe 25 ianuarie, însă relația noastră a durat două luni, ambii venind cu probleme de neîncredere din trecutul nostru.

Încercând să-l uit, m-am înscris la emisiunea «Casa iubirii», am încercat să cunosc persoane noi, caractere noi. Însă timpul trecea, el tot în mintea mea rămânea. La prima mea eliminare din emisiune am reluat legătura, însă nu pentru prea mult timp.

Am decis să mă întorc în emisiune pentru a-mi mai da o șansă. Din dorința de a ne împăca, s-a înscris și el la casting pentru mine.

În vacanța dintre sezoane, am decis să renunț la sezonul trei pentru el. Ne-am întâlnit, ne-am împăcat pentru câteva zile, apoi am decis să continui în sezonul trei, din frica de a nu suferi încă o dată.

Citește și: Ce bolid de lux conduce iubitul Larisei Groza! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” așteaptă un copil cu un tânăr înstărit

Înainte de a părăsi emisiunea cu o săptămână, am aflat că SUNT ÎNSĂRCINATĂ. Imediat ce am părăsit emisiunea, l-am anunțat și împreună am decis că este semnul LUI DUMNEZEU, că suntem făcuți unul pentru altul. Suntem foarte fericiți împreună. Mi-am dorit să primiți de la mine acestă veste, dar, chiar și așa, sper s-o primiți cu bucurie. Celor care vă bucurați, vă mulțumesc, celor care mă judecați vreau să vă spun ca nu am timp să vă urăsc, pentru ca sunt prea mult ocupată să iubesc”, a transmis Larisa Groza, pe data de 6 iunie, într-o postare publicată pe pagina ei de Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LARISA GROZA (@larissagroza)

Surse foto/video: Instagram Larisa Groza/ TikTok larissagroza