Larisa, hotărâre neașteptată în Gală! „Nu mai vreau să stau” Ce va decide concurenta după ce va fi sărutată pasional de Ionuț, aflați duminică, 30 octombrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 oct 2022, 15:26
Foto(4)

Copleșită de emoții teribile și de sentimentele pe care încă le are pentru Ionuț, Larisa se va lasă purtată de valul iubirii și îl va sărută pasional!

A fost o săptămâna extrem de dificilă pentru Larisa și Ionuț, care au trecut prin multe stări contradictorii și situații emoționante, însă în cele din urmă au dovedit tuturor că mai încă sentimente unul pentru altul și că nu au suficient curaj pentru a decide să își reia povestea de dragoste. În Gala de duminică, 30 octombrie, Larisa va ajunge în punctul în care se va lasă purtată de valul iubirii și îl va sărută cu pasiune pe Ionuț fără să îi mai pese de nimic.

Rămâne însă de văzut dacă în cele din urmă cei doi îndrăgostiți vor decide sau nu să redevină un cuplu în Casa iubirii!

Larisa, hotărâre neașteptată în Gală! „Nu mai vreau să stau” Ce va decide concurenta după ce va fi sărutată pasional de Ionuț

În edita de Gala a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea va începe prin a aminti ceea ce i s-a întâmplat Larisei până la startul filmărilor.

Se pare că tânăra se simte din nou foarte tristă și singură împotriva tuturor și își dorește să plece acasă cât mai curând. 

Citeste si: Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Andreea și Emanuel au avut parte de surpriza vieții lor! Părinții acestora au venit în vizită în platoul emisiunii! „La început am fost mai sceptici!” Iată cum au reacționat cei doi îndrăgostiți! 

Andreea Mantea: Din păcate, nu putem să ne facem că nu o vedem pe Larisa și că nu știm ce s-a întâmplat cu ea înainte de a intră în Gala! 

Larisa: Sunt foarte încărcată de tot ceea ce se întâmplă aici și nu mai vreau să stau! Nu mai vreau să rămân! 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În timp ce Larisa izbucnește în lacrimi și își spune doleanțele, Ionuț vine să o consoleze în văzul tuturor. Concurentul o îmbrățișează cu multă afecțiune și o strânge în brațe, demonstrându-i că îi este alături indiferent de ceea ce ea va decide. 

Pe de altă parte, bunul ei amic, Radu a încercat să îi explice faptul că și el, că și ea, a încercat de multe ori să se apropie de Kinga și a fost aspru judecat de către ceilalți concurenți însă a mărturisit că mereu a făcut doar ceea ce a simți,

fără să îi pese de nimeni. 

Îndemnată și de Andreea Mantea să facă ceea ce simte pentru bărbatul iubit, de față cu toată lumea, Larisa a trecut la fapte și a sărit să îl sărute cu pasiune pe Ionuț, fără să îi mai pese de nimeni. 

Citeste si: Larisa a izbucnit în lacrimi din cauza lui Ionuț, astăzi in Casa iubirii! „Aș face ce simt” Imaginile cu Ionuț și Anca în ipostaze apropiate au deranjat-o teribil! Iată cum a reacționat concurenta! 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?