Larisa i-a declarat război Lorenei! Cele două concurente și-au spus replici acide și jignitoare! „Te-ai pus pe băiatul ăsta ca să rămâi aici!” Iată ce reacții aprige s-au declanșat în Casa iubirii 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2023, 16:20
Foto(4)

Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe controverse, tensiuni și conflicte aprige iscate fie din gelozie, fie din invidie, sau orgoliu. Este și cazul concurentelor Larisa și Lorena, care au ajuns din nou la cuțite după ce au încercat cu câteva săptămâni în urmă să îngroape securea războiului.

Tensiunile dintre cele două concurente s-au reaprins în ediția de ieri, când Larisa a lansat acuzații grave la adresa colegei sale, subliniind că se victimizează și nu își asumă greșelile făcute.

Larisa i-a declarat război Lorenei! Cele două concurente și-au spus replici acide și jignitoare

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosfera tensionată încă din prima parte a emisiunii, când Larisa și Lorena au răbufnit din nou și au lansat replici acide și chiar jignitoare.

Larisa i-a declarat război Lorenei și a încercat să o pună la punct astfel încât toată lumea să înțeleagă adevărată față a acesteia, dincolo de ceea ce a vrut să pară până în prezent.

La un moment dat, Larisa a spus despre colegă ei că s-a agățat pe cât posibil de Laurențiu pentru a rămâne în emisiune, fapt ce a înfuriat-o teribil pe Lorena.

În cele din urmă, discuția lor aprinsă a ajuns la jigniri și mai grave legate de aspectul fizic și de intervențiile estetice la care a recurs fiecare.

Lorena: Mai aveam un lucru să-ți spun! În momentul în care tu ai fost într-o relație cu George nu ai avut atât de multe cadre precum ai acum cu mine! Ai nevoie de cadre? Ai nevoie de atenție?

Larisa: Tu erai invizibilă în această emisiune până ai intrat într-o cunoaștere cu Laurențiu!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lorena: Ești sigură?

Larisa: Știe toată lumea! Nu existai pur și simplu și te-ai pus pe băiatul asta că să rămâi aici!

Lorena: Eu aveam personalitatea mea înainte de a intră aici!

Bianca: Fetelor am impresia că acest conflict este așa cam forțat! Adică voi nu aveți un motiv serios în care să va certați!

Larisa: Eu nu i-am spus nimic! Ea m-a atacă pe mine! În condițiile în care îi e rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!”, îmi spune mie că eu mi-am editat pozele!

Citește și: Larisa, atac aprig la adresa Lorenei! Concurenta a scos la iveală detalii neașteptate despre colega sa! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Dacă vreți să dați în mine! Dați în mine!”

Citește și: Antoni și-a luat inima-n dinți și a hotărât să se apropie din ce în ce mai mult de Larisa, după plecarea lui George din Casa iubirii! Iată ce replici neașteptate a lansat tânărul și cum a reacționat Larisa! „Nu i-aș cere să mă ia în brațe!”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?