Larisa îl atacă pe Robi: "Râdeai când Virginia era în fața eliminării!" Ce spune concurentul despre reacția lui din Gala de duminică, 24 martie

Autor: Diana Tilă

Larisa, Robi și Virginia

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 25 martie, la Kanal D. Larisa l-a pus la zid pe Robi. Ce au declarat cei doi concurenți?

Tensiunile au plutit în ediția de luni, 25 martie, în Casa iubirii. Concurenții au avut parte de noi certuri, care au schimbat atmosfera din platoul emisiunii. Larisa l-a pus la zid pe Robi, după ce acesta i-a cerut explicații legate de nominalizarea ei din Gala de duminică, 24 martie.

Citește și: Giuly, pusă la zid în Casa iubirii. Băieții susțin că tânăra este plictisită de Robert. Cum se apără concurenta

Larisa îl atacă pe Robi: "Râdeai când Virginia era în fața eliminării!"

Gala de duminică, 24 martie, a fost presărată cu momente palpitante, deoarece Virginia, Bianca și Andrei au fost nominalizați spre eliminare! În ediția de ieri, Virginia a fost propusă spre eliminare de Larisa, astfel, în ediția de astăzi, 25 martie, Robi a vrut să afle mai multe detalii despre alegerea Larisei.

Larisa și-a asumat în totalitate alegerea pe care a făcut-o în Gală și a explicat de ce a propus-o pe Virginia pentru eliminare.

Blondina a precizat că Virginia are un aer de superioritate, cel puțin din punctul său de vedere.

Virginia susține că nu a fost surprinsă de votul pe care Larisa i l-a dat ieri, în Gala. Chiar dacă a fost la un pas de eliminare, bruneta a mărturisit că ei nu i-ar fi trecut prin minte, daca ar fi ieșit favorită, să o trimită pe Larisa în fața eliminării.

Mai mult, concurenta a declarat că nu i-ar fi părut râu să plece acasă dacă nu avea o cunoaștere cu Robi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Între timp, Robi a decis să intervină în discuția celor două concurente. Concurentul i-a mărturisit Virginiei că pentru câteva secunde s-a gândit să plece din emisiune dacă ea ar fi fost eliminată. Aceste declarații vin la o zi după Gala în care Virginia a fost propusă pentru eliminare, Gală în care Robi i-a mărturisit Andreei Mantea că nu ar pleca din Casa iubirii, chiar dacă Virginia ar fi eliminată.

Astfel, după ce a auzit declarațiile făcute de Robi, Larisa a decis că este momentul să îl atace fără milă: ''Râdeai când Virginia era in fața eliminării!''

De asemenea, Roberta îi dă dreptate Larisei. Noua concurentă susține că Robi a râs în momentul în care Virginia era în fața eliminării. Aceasta a adăugat că gestul lui Robi dă de înțeles că acestuia nu îi pasă cu adevărat de Virginia. 

Citește și: Cine este Roberta, noua concurentă din Casa iubirii! Băieții sunt în delir! Iată cum a reacționat Patrick! „Ai o voce frumoasă!”

Pentru a vedea ce s-a mai întâmplat în Casa iubirii, urmăriți materialul video de mai jos.