Larisa Iordache, cerută în căsătorie în prima zi din an: ”Iubirea adevărată” Cum a arătat momentul în care fosta gimnastă a spus ”DA”

Autor: Diana Bostan

Larisa Iordache a fost cerută de către Cristian Chiriță

Sursa: Instagram- Larisa Iordache

Început de an spectaculos pentru Larisa Iordache. Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de Cristian Chiriță, în prima zi din an.

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie de către jucătorul de tenis de masă Cristian Chiriță. Tânărul a avut grijă ca cererea în căsătorie să fie una memorabilă și cu totul specială, pregătind un decor de vis.

Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie

Ceea ce se anunța a fi o simplă petrecere de revelion s-a transformat în ceva memorabil pentru Larisa Iordache.

Fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de către Cristian Chiriță, la scurt timp după trecerea în noul an. Sportiva a postat totul pe rețelele de socializare, iar imaginile au fost însoțite de un mesaj emoționant.

Citește și: Cu cine s-a cuplat Larisa Iordache! „Asta mi-a plăcut foarte tare la el”. Sportiva a spus totul

„01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu cel mai sincer da.

Te iubesc, Cristian Chiriță”,
a fost mesajul postat de Larisa Iordache, pe contul său personal de Instagram. Decorul a fost unul de vis, iubitul sportivei având grijă ca totul să iasă ca la carte. Cererea în căsătorie a avut loc la înălțime, pe terasa unei clădiri din Capitală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul a fost decorat cu baloane roșii, cu lumânări și cu flori albe. Tânărul i-a cumpărat iubitei sale un buchet imens de trandafiri albi și roșii, iar în centrul decorului de vis se afla scris mesajul ”Marry me Larisa”. Vizibil emoționată, fosta gimnastă a spus ”DA” fără a sta prea mult pe gânduri, semn că aștepta cu nerăbdare ca acest moment să aibă loc în viața ei.

Sportiva a postat un video cu întregul moment, pe contul său de TikTok, filmarea fiind însoțită de mesajul: ”Scopul de a armoniza viața cu iubirea adevărată prin fapte, cuvinte și ce ne face să trăim fericiți împreună”, a scris Larisa Iordache.

@iordachelarisa Scopul de a armoniza viata cu iubirea adevarata prin fapte, cuvinte si ce ne face sa traim fericiti impreuna.
🤍✨💍 #love #foryou #fy ♬ sunet original- Iordache Larisa

Primele declarații făcute de Larisa Iordache după cererea în căsătorie

Fosta gimnastă a fost impresionată de gestul iubitului său și susține că a început anul 2024 cum nu se putea mai bine. Aceasta a dezvăluit faptul că iubitul ei i-a fost alături în multe momente grele și că este extrem de fericit alături el.

„Încă nu am cuvintele necesare încât să pot să mă exprim exact așa cum eu mi-aș dori, însă Cristian mi-a oferit de când îl cunosc sprijin, liniște, iubire, mângâiere și motivație zi de zi, iar ieri după date...a fost superb. Te iubesc, Cristian Chiriță”,  a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Larisa Iordache? ,,Era să-mi pierd un rinichi și am fost destul de inconștientă, dar mi-am asumat riscul.”

Larisa Iordache și Cristian Chiriță au făcut publică relația lor la începutul lunii aprilie 2023, inițial dorind să o păstreze departe de ochii curioșilor. Cei doi au preferat să vadă cum evoluează relația lor și apoi să o facă publică.

Cristian Chiriță s-a născut în Republica Moldova, dar trăiește în România. Tânărul este cu șase ani mai tânăr decât fosta gimnastă. Cristian Chiriță deține numeroase titluri de campion național la tenis de masă în proba de dublu la categoriile Juniori, Tineret și Seniori, fiind de asemenea laureat cu titlul de campion la Top 12 Juniori.