Larisa l-ar fi părăsit pe Pescobar pentru un milionar din Dubai. Cum ar fi cucerit-o bărbatul misterios pe fosta manageră a Tavernei Racilor

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 mar 2024, 19:52

Adevăratul motiv pentru care Larisa a demisionat de la Taverna Racilor

Sursa: Instagram: Larisa Popa

Larisa Popa a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că a demisionat din funcția de manager a Tavernei Racilor. Motivul ”despărțirii” de Pescobar ar fi însă un milionar misterios.

În urma unui anunț făcut de Larisa Popa, s-a aflat că aceasta nu mai face parte din echipa lui Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, proprietarul restaurantului Taverna Racilor din Herăstrău. Larisa, care era cunoscută ca fiind mâna dreaptă a lui Pescobar și un manager de succes, a dezvăluit detalii privind despărțirea lor prin intermediul rețelelor de socializare. Adevăratul motiv al plecării sale a ieșit însă la iveală.

De ce ar fi plecat Larisa de la Taverna Racilor

Larisa Popa a renunțat la postul de manager de la Taverna Racilor, însă viitorul ei se anunță a fi unul fabulos. Se pare că destinul îi surâde, deoarece închiderea Taverna Racilor în toamna anului trecut a marcat începutul unei noi etape pentru ea.  

Pe durata în care localul a rămas închis timp de o lună și jumătate, Larisa a fost ținută în așteptare de către Pescobar, fără a fi însă plătită.

Cu toate acestea, promisiunile acestuia că afacerea va fi repornită în forță nu ar fi motivat-o suficient pe Larisa.

Citește și: Și-a dat demisia! Larisa lui Pescobar a confirmat plecarea după ce acesta a devenit tătic pentru a doua oară. Cu ce se ocupă Larisa Popa în prezent

Potrivit informațiilor furnizate de Cancan.ro, Larisa ar fi cunoscut un român extrem de bogat stabilit în Dubai.

Acest bărbat s-a îndrăgostit rapid de managera lui Pescobar și i-ar fi făcut promisiuni irezistibile. În aceste condiții, Pescobar s-ar fi trezit brusc fără sprijinul de nădejde pe care îl avea în persoana Larisei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cum ar fi cucerit-o milionarul din Dubai pe Larisa

Potrivit apropiaților, povestea Larisei cu milionarul misterios continuă să fascineze și să surprindă. Se pare că relația lor se întărește pe zi ce trece, iar informațiile obținute de la surse apropiate indică faptul că Larisa ar fi primit un cadou cu adevărat spectaculos din partea partenerului său îndrăgostit.

Citește și: Pescobar a înlocuit-o pe Larisa cu o altă Larisa! Cum arată noua managera de la Taverna Racilor

Conform Cancan.ro acesta i-ar fi achiziționat un apartament în Dubai, oferindu-i astfel posibilitatea de a se stabili în Emirate alături de el. Larisa a fost, evident, copleșită de generozitatea partenerului său și nu a putut să refuze o asemenea ofertă.

Ca urmare a acestei schimbări semnificative în viața Larisei, Pescobar a fost nevoit să își găsească rapid un înlocuitor pentru postul de manager la Taverna Racilor.

Cu toate că situația s-a schimbat brusc pentru el, Pescobar a reușit să găsească un nou manager într-un timp relativ scurt.

Larisa a anunțat plecarea de la Taverna Racilor pe rețelele sociale

Într-un live pe TikTok, Larisa a confirmat că nu mai este angajată la Taverna Racilor de aproximativ trei săptămâni.

„Larisa a lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt.(…) Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.”,  a spus Larisa Popa, într-un live pe TikTok.

În cadrul aceluiași live pe TikTok, Larisa a dorit să își exprime recunoștința față de toți cei care i-au transmis mesaje frumoase și care au susținut-o în toată perioada în care a lucrat la Taverna Racilor. 

@stirimondene #viralvideo #foryou #Pescobar #Larisa #Demisia #fyp #Romania #Taverna #LarisaPopa #LarisanumaiesteLarisaluPescobar ♬ sunet original- StiriMondene