Larisa, la un pas să sară la bătaie: ”Lăsați-mă să mă duc acolo, o fac praf” Cum se apără Kinga în fața acuzațiilor pe care le-a lansat la adresa Larisei și a lui Ionuț

Author: Madalina Maftei
Larisa, la un pas să sară la bătaie Foto(4)

Larisa, la un pas să sară la bătaie

Sursa: Captură KANAL D

Larisa a explodat! Vorbele aruncate de Kinga la adresa ei au scos-o din minți.

Larisa, la un pas să o ia la bătaie pe Kinga, după ce a dezvăluit că cea dintâi i-a propus să formeze un cuplu fake cu Ionuț. 

Cum se apără Kinga după acuzațiile pe care i le-a adus Larisei

Kinga izbucnește în lacrimi și spune cuvinte dure la adresa Larisei și a lui Ionuț. Blondina susține că cei doi vor să pară cuplul perfect în casă, deși nu mai sunt împreună, însă, în afara casei, cei doi au o relație destul de controversată și se vad din când în când.

Kinga a mai precizat că Larisa i-a propus să formeze un cuplu fake cu Ionuț, moment în care aceasta își iese din minți și mai are puțin și sare la bătaie, pe motiv că nu e drept să-i bage cuvinte neadevărate în gură.

Citeste si: Kinga a dat-o din nou în bară! Răfuiala cu apă se sfârșește cu un pahar spart, dar și cu o pedeapsă grea pentru concurentă. Iată ce decizie a luat Andreea Mantea

”Frustrarea mea e alta. Frustrarea mea este că voi în afara casei sunteți prieteni cu beneficii și aici faceți pe îndrăgostiții pentru că pică foarte bine. Eu când spun ceva ori am dovadă, ori am auzit ceva, ori am văzut ceva, iar de data asta eu am auzit cu urechile mele”, a spus Kinga.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deși Larisa își iese din minți, Kinga, printre lacrimi, își susține ideea. De amintit că blondina a călcat din nou strâmb, iar Andreea Mantea le-a dat posibilitatea concurenților din ”Casa Iubirii” să-i decidă soarta. Kinga nu este la prima abatere, astfel greșelile ei nu mai pot fi trecute cu vederea.

Ionuț nu vrea nici în ruptul capului să o creadă pe Larisa că nu s-a întâmplat nimic în club și că nu a avut treabă cu niciun băiat.

Tânărul pare a fi gelos, deși cei doi nu mai sunt împreună de ceva timp.

Citeste si: Kinga, momente dramatice în Casa iubirii! Concurenta a izbucnit în lacrimi și le-a cerut iertare colegilor ei! Iată care a fost decizia acestora! A fost sau nu descalificată?