Larisa, lovitură teribilă pentru Ștefan, în Casa iubirii! Concurenta l-a chemat pe Robert în camera roșie! „Data trecută a ales Dumnezeu, de data asta aleg eu!” Iată cum a reacționat Ștefan și ce s-a întâmplat la întâlnirea celor doi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 ian 2024, 19:46

Larisa si Robert, in camera roșie

Sursa: Captură YouTube

Momente dificile pentru Ștefan! Larisa l-a invitat pe Robert în camera roșie! „Vreau ca cel de lângă mine să-mi demonstreze că pot să am încredere!” Aflați ce frământări teribile s-au iscat în sufletul lui Ștefan, astăzi în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi momente de senzație și cu noi provocări pentru concurenții dornici să își caute jumătatea. Încă din primele ediții s-au conturat câteva posibile relații între unii concurenți, care deja au inițiat pași către fetele care i-au surprins prin felul lor de a fi. Cea mai curtată dintre concurente a fost Larisa, care a primit cele mai multe invitații de a merge în camera roșie pentru a-și cunoaște noii admiratori.

Larisa l-a așteptat cu mari emoții pe Robert în camera roșie! Ștefan a rămas mască

În ediția de astăzi, lucrurile au căpătat o întorsătură uluitoare în Casa iubirii, deoarece de această dată cea care a ales un băiat pentru a se întâlni în camera roșie a fost Larisa. Băieții care s-au arătat încă de la început curioși să o cunoască mai bine pe Larisa au fost Bogdan, Ștefan și Robert.

Însă ochii acesteia au fost ațintiți asupra lui Ștefan, pe care l-a admirat și pe care și-a dorit să îl cunoască mai bine, însă în ediția de astăzi, concurenta a decis să îl cheme în camera roșie pe Robert, spre marea uluire și dezamăgire a lui Ștefan.

Citește și: Răsturnare neașteptată de situație în Casa iubirii! Iată cine au fost cei doi concurenți norocoși, care au savurat tiramisu! „Ce poftă aveam!” Larisa a fost cea care a pregătit decorul romantic pentru cei doi

În ultimele zile, Larisa a avut câteva comentarii de făcut cu privire la comportamentul lui Ștefan, mai ales de când a auzit despre ceartă dintre el și Bogdan de la hotel și tocmai acest lucru ar fi putut să o influențeze. Ștefan a fost șocat de hotărârea neașteptată luată de Larisa astăzi, de a-l chema pe Robert în camera roșie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Patrick a încercat să îl consoleze și să îl susțină moral pe Ștefan, însă tânărul a fost extrem de afectat de gestul blondinei. Larisa i-a mărturisit lui Robert ca a fost plăcut impresionată de conversația avuta recent cu el si tocmai de aceea a decis sa îl cheme astăzi in camera roșie pentru discuta din nou. 

Citește și: Bogdan și-a încercat norocul cu Virginia, dar tot la Larisa s-a întors. Cum a reacționat concurenta: "Ești aici pentru emisiune!"