Larisa, pusă la zid de colegii săi! „Ție chiar nu-ți place de băiatul ăsta, sau vorbești cu George!” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla sâmbătă în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2023, 23:31

Larisa, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce va fi acuzată că nu îl place cu adevărat pe Antoni! „Dacă voi credeți asta despre mine, votați-mă în Gală!” Bianca și Ionuț, alături de Julia și Cosmin vor avea parte de întâlniri romantice în afara platourilor de filmare!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în prim plan momente senzaționale, întâlniri romantice între concurenții care se află într-o perioadă de cunoaștere sau care formează deja un cuplu, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige. După ce Mihaela și Robert au ajuns din nou într-un punct critic al relației lor și se îndreaptă din ce în ce mai aproape de o despărțire definitivă, Larisa și Antoni sunt pe cale să renunțe la perioada lor de cunoaștere și să urmeze drumuri separate în cadrul show-ului.

Pe de altă parte, Bianca și Ionuț, alături de Julia și Cosmin vor avea parte de întâlniri de pomină în afară platourilor și se vor bucura de momente frumoase împreună.

Larisa, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce va fi acuzată că nu îl place cu adevărat pe Antoni

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Larisa va fi pusă la zid de către băieți, pentru că a fost din ce în ce mai indiferentă și distantă față de Antoni.

Radu o va acuză pe această că nu simte nimic pentru colegul lor și că nu și-a arătat deloc interesul de a-l cunoaște mai bine, după plecarea lui George. Și mai mult decât atât, tânăra va fi criticată că încă se mai gândește la fostul ei partener și tocmai din acest motiv nu își poate deschide sufletul spre o nouă relație.

Larisa: „Eu te-am întrebat ce faci! Nici tu n-ai vorbit cu mine!”

Radu: „Dar Larisa, tu te ceri la băieți?”

Larisa: „M-am cerut de câteva ori, Radu! M-am mai cerut, da!”

Laurențiu: „La date mai mergeți?”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Larisa: „Ești moderator aici?”

Radu: „Pentru mine sunt două teorii: ori nu-ți place de el, toate lucrurile astea duc către asta! Faptul că l-ai scos de la Fallow, faptul că nu te ceri

la el! Faptul că nu îl întrebi absolut nimic duce către faptul că ție chiar nu-ți place de băiatul asta sau vorbești cu George!”

Larisa: „Dacă voi credeți asta despre mine, votați-mă în Gala și gata!”

Citește și: Mihaela, dezamăgită de comportamentul lui Robert! Cei doi concurenți și-au adresat replici acide și au ajuns tot mai aproape de despărțire! „Nu are respect față de mine!”

Citește și: Patrick și Patricia de la „Casa Iubirii” s-au întâlnit în club „Eu cu Patrick am mai ținut legătura” Mai există sau nu sentimente între cei doi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.