Larisa, reținută când vine vorba de Ștefan! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Nu mai dați concluzii pripite!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2024, 19:45

Larisa, primele semne că îl admiră încă pe Ștefan! „Îți dau Smash că ești băiat deștept!” Iată cum a reacționat Patrick si ce controverse s-au iscat in Casa iubirii!

Emisiunea Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane noi momente de senzație, concurenți dornici să își întâlnească marea dragoste, care se confruntă în fiecare ediție cu noi provocări de pomină, dar și cu tensiuni aprige și certuri iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. După ce în prima ediție a acestei săptămâni, Ștefan a recunoscut că suferă teribil după despărțirea de Aleyna, astăzi, tânărul a dat de înțeles tuturor că o admira încă pe Larisa, concurență care pe care a plăcut-o la începutul competiției.

Larisa, primele semne că îl admiră încă pe Ștefan! „Îți dau Smash că ești băiat deștept!” Cum a reacționat Patrick

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, a plutit o atmosferă mai relaxată în rândul concurenților, care s-au delectat cu jocul de senzație, Smash or Pass. În momentul în care i-a venit rândul lui Ștefan să facă alegerea conform jocului, concurentul a răspuns fără să ezite și a subliniat faptul că pentru faptul că între el și Larisa au existat sentimente în urmă cu ceva vreme alege Smash, dând de înțeles tuturor că

are în suflet admirație încă pentru fosta lui parteneră. Pe de altă parte, Larisa i-a acordat lui Ștefan, tot Smash și mai mult decât atât tânăra l-a și complimentat.

Cel care a inițiat această provocare pentru Ștefan a fost Patrick, fostul partener al Larisei, care a fost curios să afle ce se întâmplă în prezent în inima colegului sau, dar și către ce fete ar vrea să se îndrepte după despărțirea de Aleyna.

Însă răspunsurile date de cei doi concurenți l-au uluit pe Patrick, deoarece nu se aștepta că aceștia să mai aibă încă simpatie reciprocă.

Citește și: Ștefan, cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Aleyna! Concurentul a dat cărțile pe față și le-a explicat fetelor de ce inițial a tăcut! „Am spus că nu o să plâng niciodată!”

Patrick: Ștefan, acum, că ai rămas singur aici în Casa iubirii! Este vreo fată care îți atrage atenția și ți-ar plăcea să intri într-o cunoaștere cu ea?

Julia: Hai ziceți! Smash sau pass?

Ștefan: De ce aș fi ipocrit să spun pass? Pentru că a fost ceva, deci, smash!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Larisa: Super! Și eu îți dau smash, pentru că ești un băiat deștept!

Patrick: Atât?

Larisa: Atât și nimic mai mult momentan!

În cele din urmă, Ștefan s-a confruntat cu multe controverse și aluzii lansate de colegii săi, în casă băieților, însă tânărul s-a văzut nevoit să le spună că toți au dat verdicte pripite și doar timpul va decide ce anume se va întâmplă între el și Larisa pe viitor: „Nu mai dați concluzii pripite!”

Citește și: ''Îndrăgostita de tine'' Aleyna, declarație de dragoste pentru Ștefan!? Ce mesaje cu subînțeles transmite fosta concurentă de la Casa iubirii pe rețelele sociale

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.