Larisa riscă să fie eliminată din „Casa iubirii”! „Ori vrei să pleci, ori nu vrei să pleci”. Nu ratați o nouă ediție incendiară „Casa iubirii” duminică, 25 februarie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 feb 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, concurenții își vor exprima voturile pentru eliminare.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, concurenții își vor exprima voturile pentru eliminare, iar Larisa va ajunge să fie în pericol.

Larisa riscă să fie eliminată din „Casa iubirii”

În episodul de mâine, tensiunea va pluti în gala „ Casa iubirii ”. Concurenții își vor exprima nemulțumirea față de acțiunile Larisei, fiind sătui să audă că ba își dorește să plece acasă, ba își dorește să rămână în competiție.

Citește și: „Sunt foarte solicitată”. Cum s-a schimbat viața Mihaelei de la ”Casa iubirii” după emisiune. Fosta concurentă, dezvăluiri incendiare despre relația pe care o are cu Sorin Rus

„Ștefan, votul tău spre eliminare merge către?”, va întreba Andreea Mantea.

„Votez Larisa”, va răspunde Ștefan.

Ștefan nu va fi singurul care o va vota pe Larisa spre eliminare.

Și Cosmin va lua aceeași decizie, explicând că nu-i convine cum Larisa se răzgândește tot mai des în privința sorții ei în „Casa iubirii”. 

Citește și: “Să te găsesc mi-a fost predestinat”. Cu cine iși petrece Robert de la “Casa iubirii” Dragobetele? Fostul concurent și-a declarat public dragostea

„Nu-mi place acest du-te-vino al Larisei, vreau să plec, nu vreau să plec.

Vo tul meu o să fie Larisa. Ori vrei să pleci, ori nu vrei să pleci, ca să știm și noi o treabă!”, va spune Cosmin.

„Tu stai în casă ca să-ți rezolvi niște probleme”, va spune Patrick.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Nu am zis asta”, va răspunde, nervoasă, Larisa.

„Asta s-a înțeles”, va spune Patrick.

„Ești foarte, foarte, foarte tensionată! Tot ce-ți spun acești oameni îți spun în urma faptelor tale. Ce se întâmplă, de fapt, Larisa?”, va explica Andreea Mantea.

Larisa va fi vizibil nervoasă și cu ochii înlăcrimați, astfel că va oferi răspunsuri cât mai scurte sau chiar inexistente. 

„Nu mai vreau nicio întrebare, vreau să continue totul”, va răspunde Larisa.

Liderii vor lua decizii care vor schimba tot jocul

În gala de mâine, Andreea Mantea va anunța că liderii acestei săptămâni, respectiv Robi și Virginia, vor avea un rol extrem de important. Având o putere foarte mare, direcția în care o poate lua această gală se poate schimba dramatic.

Să fie, oare, soarta Larisei în mâna Virginiei și a lui Robi? Aflați răspunsul la această întrebare și ce se va întâmpla mai departe în episodul de duminică, 25 februarie 2024, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!