Larisa s-a afișat din nou cu burtica de gravidă! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” va naște în scurt timp

Autor: Diana Ghita

Larisa Groza a postat o nouă fotografie cu burtica

Sursa: Instagram Larisa Groza

Marți, pe 25 iunie, Larisa Groza a postat mai multe fotografii de la piscină, unde a fost împreună cu iubitul ei, Alex Cristian. Printre imaginile publicate de fosta concurentă de la „Casa iubirii” s-a numărat și una în care și-a arătat burtica.

Larisa a postat prima fotografie cu burtica de gravidă pe 6 iunie, iar odată cu acest anunț, a făcut publică și identitatea viitorului tătic. De atunci, cei doi au postat numeroase fotografii și clipuri împreună, în care s-au arătat foarte fericiți.

Larisa s-a afișat din nou cu burtica de gravidă

Ieri, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a publicat, pe pagina ei personală de Instagram, multiple imagini de la piscină și, spre bucuria fanilor, aceasta a postat o nouă fotografie cu burtica.

În prezent, aceasta pare mult mai mare decât în fotografia postată pe 6 iunie, semn că poza alături de care a făcut anunțul sarcinii era una mai veche.

În imaginea postată recent de Larisa Groza, în costum de baie, se observă foarte clar că sarcina ei este avansată și că momentul nașterii pare să se apropie cu pași repezi, întrucât, pe lângă faptul că burtica este proeminentă, pare și puțin lăsată, semn că bebelușul s-ar apropia să vină pe lume.

Citește și: Iubitul Larisei Groza, mesaj cu subînțeles la scurt timp după ce tânăra a anunțat că va avea un copil: „Nu te lasă mama ta...”

Deși a vorbit în mediul online despre sarcină și relația cu iubitul ei, tânăra nu a dezvăluit în câte luni este însărcinată. Însă, cu toate acestea, Larisa a povestit că, înainte de a se înscrie în sezonul 3 din „Casa iubirii”, care a început în luna ianuarie 2024, s-a împăcat pentru câteva zile cu Alex Cristian, iar în luna martie, înainte

cu o săptămână de a fi eliminată din show-ul matrimonial, a aflat că este gravidă. Astfel, din niște calcule estimative, rezultă că viitoarea mămică ar fi însărcinată în aproximativ opt luni.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Larisa a dat de înțeles că a rămas însărcinată înainte să intre în sezonul 3 din „Casa iubirii”

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a fost foarte explicită când a anunțat că este gravidă:

„POVESTEA NOASTRĂ a început înainte de «Casa iubirii». Ne-am cunoscut pe 24 decembrie, ne-am văzut pentru prima dată pe 25 ianuarie, însă relația noastră a durat două luni, ambii venind cu probleme de neîncredere din trecutul nostru. Încercând să-l uit, m-am înscris la emisiunea «Casa iubirii», am încercat să cunosc persoane noi, caractere noi.

Însă timpul trecea, el tot în mintea mea rămânea. La prima mea eliminare din emisiune am reluat legătura, însă nu pentru prea mult timp.

Am decis să mă întorc în emisiune pentru a-mi mai da o șansă. Din dorința de a ne împăca, s-a înscris și el la casting pentru mine. În vacanța dintre sezoane, am decis să renunț la sezonul trei pentru el.

Ne-am întâlnit, ne-am împăcat pentru câteva zile, apoi am decis să continui în sezonul trei, din frica de a nu suferi încă o dată.

Citește și: Larisa a recunoscut că a părăsit emisiunea însărcinată! Un fost concurent a dat-o de gol și a spus adevărul despre plecare ei din ”Casa Iubirii”

Înainte de a părăsi emisiunea cu o săptămână, am aflat că SUNT ÎNSĂRCINATĂ. Imediat ce am părăsit emisiunea, l-am anunțat și împreună am decis că este semnul LUI DUMNEZEU, că suntem făcuți unul pentru altul. Suntem foarte fericiți împreună. Mi-am dorit să primiți de la mine acestă veste, dar, chiar și așa, sper s-o primiți cu bucurie. Celor care vă bucurați, vă mulțumesc, celor care mă judecați vreau să vă spun ca nu am timp să vă urăsc, pentru ca sunt prea mult ocupată să iubesc”, a povestit Larisa Groza pe data de 6 iunie, prin intermediul unei postări pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de LARISA GROZA (@larissagroza)