Larisa s-a întors în „Casa iubirii” și a pus pe jar inima lui Ionuț! Concurentul a izbucnit în lacrimi de emoție și vrea să plece acasă: „Mi-a fost dor de tine. N-ai idee”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 apr 2024, 05:55

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, toți concurenții, în special Ionuț, au parte de o surpriză uriașă!

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Larisa, fosta concurentă din sezonul I, s-a întors în casă! Toată lumea este în extaz, iar Ionuț este în șoc de emoții când o zărește.

Larisa s-a întors în vizită și a pus pe jar inima lui Ionuț

Larisa s-a întors în „ Casa iubirii ” și după ce și-a vizitat colegele a mers în camera roșie pentru a se întâlni cu Ionuț. Deși se ascunsese ca să-l surprindă, Ionuț știa deja ce îl așteaptă și a luat-o imediat pe fosta lui iubită în brațe. În timp ce se îmbrățișau și zâmbeau din inimă, Larisa i-a spus lui Ionuț că a venit îmbrăcată în alb ca să o ia de nevastă.

Citește și: Radu, hotărât să lupte pentru Cristina! Iată ce și-au spus cei doi concurenți intre patru ochi și de decizie neașteptată au luat în privința relației lor

Larisa i-a mărturisit lui Ionuț că i-a fost dor de el în timp ce se afunda în brațele lui, moment în care Ionuț a izbucnit în lacrimi și a declarat că vrea să plece din emisiune.

Fosta lui iubită l-a întrebat de ce simte asta și l-a pupat pe obraz, încercând să-l consoleze.

„Vreau să plec acasă, nu vreau să mai stau aici și de aia (n.r. plânge), am obosit. Am rămas surprins să te văd aici”, a declarat Ionuț.

Cei doi foști iubiți au început să vorbească despre ce au mai făcut, iar Ionuț i-a mărturisit Larisei că a urmărit-o și știe că lucrează afară și că este fată cuminte, că are o viață bună. 

Curios din cale afară, Ionuț a întrebat-o pe Larisa dacă și-ar fi dorit să fie alături de ea, afară.

„Eu chiar am vorbit cu fetele și le-am zis că ce regret este că n-am încercat cu tine afara. Dar n-am încercat pentru că m-am gândit că nu a fost momentul. De ce nu te-ai apropiat de nimeni?”, a declarat Larisa.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Patrick și Nona de la „Casa iubirii” s-au despărțit! Fostul concurent rupe tăcerea: „Am zis că e momentul să sparg gheața și să nu ne mai învârtim în jurul cozii”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fosta iubită a lui Ionuț l-a mai întrebat și care este motivul pentru care nu s-a apropiat de nicio fată.

„Nu simt. Sunt foarte frumoase (n.r: fetele), dar nu simt eu, nu pot”, a răspuns Ionuț. 

Larisa nu rămâne în „Casa iubirii”. Își dorește o relație afară

Ionuț nu este singurul care s-a bucurat că Larisa a venit în „Casa iubirii”. Și Radu și-a mărturisit fericirea pentru prezența fostei concurente aici, pentru că îi ducea dorul, fiind prietena lui foarte bună, și îl mai bucura faptul că doar Larisa ar fi putut să-l scoată pe Ionuț din stările sale triste.

Deocamdată, nimeni nu știe dacă Larisa rămâne în „Casa iubirii” sau dacă doar a venit în vizită, dar Laurențiu este de părere că dacă a venit doar pentru o vizită îl va amăgi și mai tare pe Ionuț și își va dori mai tare să plece.

„Am multe de zis dar nu o să ți le zic, o să ți le zic la momentul potrivit dacă o să fie cazul. Sincer, te-am urmărit la televizor, pe TikTok și pe restul nu te-am mai urmărit pentru că nu mai avea sens”, i-a mai spus Larisa lui Ionuț, în camera roșie. 

„N-ai idee câte emoții am”, a spus Ionuț. 

„Dacă rămâi aici și eu plec?”, a întrebat-o Ionuț pe Larisa.

„Nu se poate asta. Păi îmi fac viața!”, a spus Larisa, glumind.

Mai în glumă, mai în serios, Larisa i-a mărturisit că nu ar vrea să mai fie concurentă în emisiune deoarece sezonul I a fost mult prea intens pentru ea și tot ce își dorește este o relație normală afară. În acel moment, Ionuț a declarat că și el își dorește același lucru și izbucnește în brațele Larisei. 

„Trebuie să fii puternic. Am venit la tine, astăzi!”, a spus Larisa, în timp ce se apropia din ce în ce mai tare de Ionuț, plină de emoții. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?