Larisa, sfaturi neașteptate pentru Aleyna! „Știu că îți este greu, știu că îți este poate încă rușine, poate încă ai emoții!” Iată ce îndrumare a primit concurenta și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2024, 20:37

Aleyna, deranjată de gelozia lui Ștefan! Tânăra le-a dezvăluit fetelor prin ce momente dificile trece în relația ei! Iată ce sfaturi a primit din partea Larisei! „Eu am regretat!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce pe micile ecrane noi momente de senzație, concurenți dornici să își caute jumătatea în cadrul show-ului, care sunt supuși în fiecare ediție la noi provocări de pomină, dar și multe răsturnări uluitoare de situație. După ce în ediția de marți, în casa fetelor a plutit o atmosfera romantică deoarece Robi și Virginia s-au declarat un cuplu, în ediția de miercuri, tensiunile s-au reaprins în Casa iubirii, unde Aleyna și Ștefan s-au confruntat cu primele momente dificile în relația lor.

Aleyna, deranjată de gelozia lui Ștefan! Ce sfaturi a primit Aleyna din partea Larisei

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Aleyna și Ștefan au ajuns într-un punct critic al relației lor, după ce tânăra a fost chemată în camera roșie de către Marius. Deși până nu demult noul concurent subliniase faptul că o place pe Aleyna, însă nu va interveni în relația ei cu Ștefan, de această dată, concurentul și-a încălcat promisiunea făcută și i-a provocat gelozie rivalului sau, Ștefan, care a răbufnit în clipa în care i-a văzut discutând în camera

roșie. Pe de altă parte, Aleyna s-a arătat deranjată de atitudinea lui Ștefan, reproșându-i că nu are încredere nici în el și nici în relația lor și tocmai de aceea se teme de răspunsurile și de reacțiile ei.

Citește și: Aleyna și Ștefan, primele neînțelegeri în cuplu! „De ce îl deranjează prezența lui Marius?”

În cele din urmă, Aleyna le-a dezvăluit fetelor ceea ce a deranjat-o teribil în relația ei cu Ștefan, iar colegele sale au încercat să îi ofere câteva sfaturi pentru a reuși să treacă

peste micile neînțelegeri apărute. Larisa a fost cea care i-a spus colegei sale să nu mai fie rușinoasă sau emotivă și să acționeze așa cum simte, deoarece va regretă ulterior, așa cum și ea a regretat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Virginia și Robi sunt oficial un cuplu în Casa iubirii! Robi a făcut anunțul în prezența fetelor! „Ce emoții am!” Iată cum a reacționat Julia la aflarea veștii

Aleyna: „Cum se interpretează la mine! Eu știu ce am în cap!”

Julia: „Trebuie să și spuneți ce aveți în cap! Că altfel nu avem cum să știm! Eu să înțeleg ce e între ține și Ștefan trebuie să mă uit la televizor!”

Larisa: „Eu te înțeleg foarte bine! Știu că îți este greu, știu că îți este poate încă rușine, poate încă ai emoții! Te cred pe cuvânt, pentru că și mie mi s-a întâmplat! Dar eu am regretat! Și dacă vrei un sfat sincer, din inima, ar fi să începi acum!”