Larisa și Andreea, scandal de proporții în Casa iubirii! „Nu țipi la mine!” Iată ce reacție a avut Ionuț și cum a intervenit pentru a-și proteja iubita!

Author: Ana Filip
Actualizat: 09 nov 2022, 19:00
casa iubirii Foto(5)

Andreea, reacție apriga la adresa Larisei

Sursa: Captură KANAL D

Deși până acum au fost bune prietene, Larisa și Andreea au ajuns la cuțite în Casa iubirii! Iată ce s-a întâmplat între cele două concurente!

Dacă în ediția de marți, atmosfera din Casa iubirii a fost una mai relaxată și mai puțin tensionată, astăzi, lucrurile s-au precipitat din nou în rândul fetelor, unde Larisa și Andreea au ajuns la cuțite. În ediția cea de-a două ediție a săptămânii, Radu a fost din nou protagonistul unui moment romantic și chiar emoționant, deoarece a fost nevoit să își ispășească pedeapsa și să ofere un cadou unei concurente la alegere.

În cele din urmă, tânărul a decis să îl ofere Ancăi, spre marea dezamăgire a Kingai, care se aștepta să fie ea cea aleasă.

Larisa și Andreea, scandal de proporții în Casa iubirii! „Nu țipi la mine!” Iată ce reacție a avut Ionuț

În ediția de miercuri, 9 noiembrie, atmosfera din Casa iubirii a devenit din nou tensionată în clipă în care Andreea și Larisa au început să se contrazică și au ajuns la jigniri grave și replici tăioase.

În ciuda faptului că au fost până în prezent bune prietene și colege în cadrul emisiunii, Larisa și Andreea vor ajunge în punctul de a pune capăt acestei prietenii după ceartă lor aprigă.

Totul a plecat de la afirmațiile lui Ionuț în legătură cu atitudinea și comportamentul lui Emanuel pe care îl consideră destul de ciudat și schimbător. Iar Andreea a sărit prompt pentru a-i lua apărarea iubitului ei, subliniind că toți au astfel de stări în cadrul show-ului.

Însă în momentul în care Andreea va încerca să îl apere pe Emanuel, cea care s-a sesizat a fost Larisa, care a simțit nevoia acută de a interveni aprig și de a o pune la punct pe colegă ei. Pe de altă parte, Andreea îi va reproșa Larisei faptul că a ridicat tonul la ea și a urmat un schimb de replici acide între cele două concurente, ajungându-se la un scandal de proporții.

Andreea: Nu tipi la mine! Punct! Mă lași!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Larisa: Vezi ce atitudine are? Mă bag unde vreau eu și nu dai tu cu pumnul în masă că și eu pot!

Citește și: Radu, cadou surpriză pentru una dintre fetele din Casa iubirii! „Am văzut că a fost foarte dezamăgită” Iată cum a reacționat Kinga și ce s-a întâmplat în casa fetelor!

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii, critici acide din partea internauților când au văzut-o la volanul unei mașini exclusiviste: "Învață să ai stil lângă o astfel de mașină, fii o femeie cu clasă"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.