Larisa și Florin, pe cale să devină noul cuplu din Casa iubirii! „Îmi plac ochii tăi!” Aflați cum va reacționa Ionuț și ce se va întâmpla vineri, 21 octombrie, într-o ediție palpitantă, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 oct 2022, 20:21
Foto(4)

Larisa și Florin se apropie din ce în ce mai mult! Iată ce furtună se va isca în sufletul lui Ionuț dar și ce reacții se vor stârni în Casa iubirii!

După ce s-a despărțit de Ionuț, Larisa a suferit cumplit deoarece încă mai nutrea sentimente puternice pentru el. Însă în ediția de luni, în Casa iubirii și-a făcut apariția un nou concurent, Florin, care a mărturisit că a intrat în emisiune pentru că se simte atras de Larisa, pe care își dorește să o cunoască mai bine și chiar să ajungă să formeze un cuplu. Deși inițial tânăra i-a dat de înțeles că nu este încă pregătită pentru a începe o nouă relație, în cele din urmă Larisa a decis să îi acorde o șansă noului băiat. 

Larisa și Florin, pe cale să devină noul cuplu din Casa iubirii! „Îmi plac ochii tăi!”

În ediția de joi, în Casa iubirii, Florin a făcut primul pas către Larisa. Tânărul a mers în casa fetelor, pentru a reuși să poarte o conversație cu Larisa, cea pe care a declarat încă de când a intrat în emisiune că o place. Dacă Florin și-a exprimat cu sinceritate sentimentele, Larisa s-a arătat mai sceptică și i-a dat de înțeles că nu se simte pregătită să aibă o nouă relație, dar în același timp nici

nu se opune vehement, fapt ce i-a dat speranțe lui Florin. 

Citeste si: Larisa, apropiere neașteptată de Florin, noul concurent din Casa iubirii! „Nu se știe niciodată ce se întâmplă!” Iată cum a reacționat Ionuț și ce a spus despre admiratorul fostei lui iubite!

Pe de altă parte, Ionuț s-a arătat ușor deranjat de îndrăzneala lui Florin și totodată a transmis faptul că cei doi nu se potrivesc pentru că băiatul nu e pe placul fostei lui iubite.

Cei doi si-au zâmbit tandru si au vorbit multe lucruri despre ei. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În ediția de vineri, lucrurile vor evolua rapid în ceea ce îi privește pe Larisa și Florin. Cei doi vor avea ocazia de a se reîntâlni și de a conversa din nou pentru a se cunoaște mai bine.

Mi mult decât atât, Larisa și Florin își vor face reciproc mărturisiri inedite dar și complimente frumoase, iar Ionuț va fi pus din nou pe jar. 

Pe de altă parte, Emanuel o va întreba pe Larisa dacă totul este un scenariu, pus la cale pentru a-l face gelos pe Ionuț sau pentru a-i vedea reacțiile, însă tânăra nu va dori să îi dea prea multe detalii și lămuriri celui mai bun prieten al fostului ei iubit. 

Citeste si: Exclusiv! Marian, concurentul eliminat de la Casa Iubirii, impresionat de Sorin: "Este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului"

Citeste si: Larisa, apropiere neașteptată de Florin, noul concurent din Casa iubirii! „Nu se știe niciodată ce se întâmplă!” Iată cum a reacționat Ionuț și ce a spus despre admiratorul fostei lui iubite!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?