Larisa și George de la ”Casa Iubirii” au luat o hotărâre cu privire la relația lor. De ce nu a vrut concurenta să se apropie de Antoni

Author: Diana Bostan

Larisa a vorbit despre George și Antoni

Sursa: Instagram- Larisa Groza

Larisa a părăsit ”Casa Iubirii” în gala de duminică. Fosta concurentă a vorbit deschis despre apropierea de Antoni, dar și despre relația cu George.

Fosta concurentă a emisiunii ” Casa Iubirii ” a fost invitată în emisiunea ”Culisele Iubirii”, acolo unde a ținut să lămurească situația în cazul lui George și al lui Antoni.

Larisa a luat o decizie în privința lui George

Deși au fost într-o lungă cunoaștere, George și Larisa nu au ajuns la nimic concret în timp ce se aflau în emisiunea. După ce a părăsit competiția, Larisa și George au făcut un live pe TikTok, iar fanii au sperat că cei doi își vor da o șansă afară.

Citește și: „Catinca nu i-a plăcut, eu nu-ți plac, dar ce-ți place ție?”. Julia va răbufni, sătulă de confuzia lui Cosmin! Aflați ce se va întâmpla mâine, 19 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, într-un nou episod din „Casa iubirii”, la Kanal D

Cu toate acestea, Larisa și George au decis să rămână doar prieteni. Larisa a recunoscut faptul că avea sentimente pentru George, iar George pentru ea, însă au ajuns la concluzia că nu se potrivesc.

Fosta concurentă susține că George este mult prea copilăros, iar ea mult prea matură.

Citește și: „Ești malefică. Nu vreau să stau cu Mihaela în aceeași încăpere!”. Bianca și Mihaela își vor arunca replici acide mâine, 18 octombrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Noi am avut deja o discuție și am stabilit că cel mai bine pentru noi este să rămânem prieteni. Deși și eu aveam sentimente pentru el și el pentru mine, ne stătea bine împreună, dar noi nu ne potrivim. În cazul ăsta, nu se pune că opușii se atrag, caracterele noastre sunt foarte diferite, el are tendința de a fi mai copilăros”, a dezvăluit Larisa, în cadrul emisiunii ” Culisele Iubirii ”.

Fosta concurentă a dat cărțile pe față în privința lui Antoni

Antoni a intrat în competiție pentru Larisa, însă acesta nu a avut vreo șansă la inima blondinei. Deși a spus că nu vrea să fie presată și că și-ar dori ca totul să vină de la sine, Larisa nu ar fi avut deloc încredere în Antoni. Aceasta susține că tânărul nu i-a inspirat deloc încredere.

Citește și: „N-ai destulă încredere”. Încrederea Lorenei în Laurențiu este pusă la îndoială. Antoni speră ca venirea Vladei în „Casa iubirii” să-i aducă o bucurie după dezamăgirea creată de Larisa

”Nu mi-a inspirat încredere, nici o secundă. Nu l-am crezut, niciodată nu l-am crezut și nu i-am crezut faptele. Cred că a venit cu lecția învățată sau a învățat pe parcurs.

Probabil mă plăcea, dar exagera puțin. Nu cred nici o secundă că a plâns. Și-n momentul în care am plecat, el nu avea nici o reacție ”, a spus Larisa despre Antoni.

Citește și: Cine este Vlada, noua concurentă din „Casa iubirii”! Tânăra a venit pentru Laurențiu și Antoni și a reușit să instaleze teamă în casa fetelor: „Îți închipui că Laurențiu o place?”

Larisa susține că fostul ei iubit i-a scris după ce aceasta a părăsit competiția, însă nu știe dacă ar putea trece peste tot ce s-a întâmplat.