Larisa și George în pragul despărțirii! Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie pentru a discuta despre neînțelegerile apărute între ei! Iată ce decizie au luat în privința relației lor „Nu-mi place comportamentul asta”

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 iul 2023, 19:00
Foto(5)

Încă un cuplu la un pas de destrămare în Casa iubirii! Larisa și George au ajuns într-un mare impas și sunt pe cale să își spună adio! „Mi se pare că nu evoluăm! Eu spun să luăm o pauză!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi surprize, de întâlniri romantice menite să îi apropie pe cei care au afinități deja și își doresc să se cunoască mai bine, dar se confruntă și cu multe controverse și răsturnări uluitoare de situație, care deseori le aduc mari probleme mai ales celor care formează un cuplu în cadrul show-ului. Așa s-a întâmplat recent cu Mihaela și Robert, care din cauza unor mici șicane și neînțelegeri au ajuns să se distanțeze foarte mult, iar în ediția de astăzi, Larisa și George, care își declaraseră iubirea de curând și

au format un cuplu au ajuns și ei în pragul unei despărțiri.

Larisa și George în pragul despărțirii! Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie pentru a discuta despre neînțelegerile apărute întrei ei

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată și plină de emoții și suspans deoarece Larisa și George s-au întâlnit în camera roșie în încercarea disperată de a-și salva relația, însă în ciuda tuturor eforturilor și discuțiilor avute între patru ochi, cei doi concurenți nu au ajuns încă la un numitor comun și par să

se îndrepte tot mai mult către o despărțire iminentă.

Deși în urmă cu doar câteva zile, Larisa și George au trăit cele mai intense și emoționante momente deoarece au decis să treacă la următorul nivel împreună și să devină un cuplu în Casa iubirii, după o lungă perioada de cunoaștere în care au încercat să înainteze cu pași mici dar siguri către o relație stabilă și serioasă, în ediția de astăzi cei doi concurenți au ajuns într-un mare impas.

Deranjată de anumite reacții ale partenerului ei, Larisa îi va aduce reproșuri aprige lui George și totodată îi va spune că își dorește o pauză în relația lor, pentru a se lămuri cu anumite aspecte și în cele din urmă pentru a decide dacă vor mai continuă sau nu împreună.

Citește și: George, ieșire nervoasă fără precedent, în Casa iubirii! Concurenții l-au pus la zid. Iată de la ce anume a plecat cearta. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Larisa: Eu vorbesc foarte serios! Și aveam chestia asta în capul meu! Și eu sunt foarte stresată și mi se pare că nu evoluăm și concluzia este să luăm o pauză!

George: Putem să facem că Robert!

Larisa: Nu, chiar nu are nicio legătură! Eu vreau să văd dacă într-adevăr simt!

George: Și pauză asta în ce constă?

Larisa: Nu știu!

Citește și: Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți și-au mărturisit sentimentele reciproc! „Vrei să fii prima mea iubire?” Iată ce surpriză i-a pregătit George iubitei sale