Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi concurenți au anunțat oficial că au pornit la drum împreună! Aflați ce reacții se vor stârni în platou, vineri, 21 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Ana Filip
Actualizat: 20 iul 2023, 22:05

George îi va pregăti o surpriză magică Larisei, în Casa iubirii! „Adevărata magie este privirea ta! Vrei să fii prima mea iubire?” Aflați cum va reacționa Larisa și ce decizie vor lua cei doi îndrăgostiți!

Îndrăgita emisiune Casa iubirii, aflată la al doilea sezon, surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, cu noi idile de pomină între concurenții care au venit dornici să își găsească jumătatea, dar și cu multe controverse, tensiuni și răsturnări uluitoare de situație. După ce în edițiile precedente, Lorena și Laurențiu s-au apropiat din ce în ce mai mult și s-au sărutat cu patos dând de înțeles că își doresc să formeze în curând un cuplu, în ediția de vineri, Larisa și George vor face un anunț surprinzător.

Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi concurenți au anunțat oficial că au pornit la drum împreună

În ediția de vineri, 21 iulie, în Casa iubirii, George o va surprinde pe Larisa cu un cadou uimitor. Tânărul îi va dărui un buchet mare de flori și un ursuleț de plus, însoțit de un bilețel ce va conține un mesaj uluitor.

După ce au traversat împreună o lungă perioadă de cunoaștere și tatonări, George și Larisa s-au apropiat treptat și au ajuns să aibă sentimente din ce în ce mai puternice unul pentru celălalt.

Concurentul își va surprinde partenera cu un cadou de suflet, prin intermediul căruia îi va cere oficial să devină iubita lui. Vizibil încântată de mesajul partenerului ei, Larisa va accepta cererea lui George și astfel vor deveni oficial un cuplu în Casa iubirii, spre marea bucurie a colegilor care îi vor susține.

Citește și: Bianca a deschis Cutia Pandorei și a iscat tensiuni aprige în Casa iubirii! „Înainte să plece din hotel, Patricia a povestit Lorenei de ce nu și-a dorit să se apropie cu adevărat de Laurențiu!”

George: Am scris și un bilețel de mâna!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Larisa: Pentru mine adevărată magie este privirea ta...

Robert: Citește cu voce tare să auzim și noi!

George: Am spus: «Adevărată magie este privirea ta! Vrei să fii prima mea iubire?»

Larisa: Da!

Andreea Mantea: Haideți să aplaudăm încă un cuplu aici în Casa iubirii! Felicitări! Mai avem un cuplu în Casa iubirii!

Citește și: Bianca și Lorena, schimb de replici acide în Casa iubirii! Cele două rivale și-au declarat război! „Nu ți-am fost confidentă?” Lorena are de gând să lupte cu toate armele pentru Laurențiu