Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți și-au mărturisit sentimentele reciproc! „Vrei să fii prima mea iubire?” Iată ce surpriză i-a pregătit George iubitei sale

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 iul 2023, 21:41
Foto(6)

Larisa și George au trecut la un alt nivel în Casa iubirii! Cei doi concurenți au devenit de astăzi oficial un cuplu! „Adevărata magie este privirea ta!” Iată ce cadou de senzație i-a oferit George iubitei sale!

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de o surpriză de pomină, deoarece George și Larisa au devenit un cuplu în cadrul show-ului, după o lungă perioada de tatonări. George i-a pregătit un cadou partenerei sale și i-a cerut oficial să ii devină iubita.

Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți și-au mărturisit sentimentele

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera romantică, deoarece Larisa și George au fost centrul atenției și au găsit curajul de a trece la alt nivel relația lor. Cei doi concurenți au spart gheata si au decis sa meargă împreună pe același drum al iubirii si sa își construiască in continuare pas cu pas relația. 

Citește și: Bianca și Lorena, schimb de replici acide în Casa iubirii! Cele două rivale și-au declarat război! „Nu ți-am fost confidentă?” Lorena are de gând să lupte cu toate armele pentru Laurențiu

Vizibil emoționat, George i-a dăruit Larisei un buchet mare de flori, un ursuleț de plus și un superb lănțișor de aur cu un pandantiv cu semnificație aparte. Ușor stângace, Larisa a fost teribil de emoționată de cadrul romantic pregătit de partenerul ei și a primit cu mare entuziasm cadoul și a citit cu lacrimi în ochi mesajul de suflet scris pe un bilețel, scris de mâna.

Fără sa stea pe gânduri, Larisa a răspuns cu un mare "Da" si a sărit in bratele iubitului ei, pe care l-a îmbrățișat cu drag si cu mare entuziasm, spre marea bucurie a tuturor celorlalți concurenți, care au lăudat gestul frumos pus la cale de George pentru iubita lui. Cei doi îndrăgostiți au purtat o scurtă conversație si s-au ținut strâns in brate. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

George: Am scris și un bilețel de mâna!

Larisa: Pentru mine adevărată magie este privirea ta...

Robert: Citește cu voce tare să auzim și noi!

George: Am spus: «Adevărata magie este privirea ta! Vrei să fii prima mea iubire?»

Larisa: Da!

Citește și: Bianca a deschis Cutia Pandorei și a iscat tensiuni aprige în Casa iubirii! „Înainte să plece din hotel, Patricia a povestit Lorenei de ce nu și-a dorit să se apropie cu adevărat de Laurențiu!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.