Larisa și Ionut au izbucnit în lacrimi ”Nu plânge”. Aflați ce s-a întâmplat cu cei doi, miercuri, 28 decembrie, într-o nou ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanald

Autor: Alina Petre
Actualizat: 27 dec 2022, 19:00

Larisa și Ionut au izbucnit în lacrimi

Povestea de dragoste dintre Ionuț și Larisa este greu încercată. Aflați ce s-a întâmplat cu cei doi, miercuri, 28 decembrie, într-o nou ediție ”Casa Iubirii”.

Momente dificile pentru cuplul format din  Larisa și Ionuț, în Casa iubirii! Cei doi au ajuns la capătul răbdării și au izbucnit în lacrimi. Se anunță o ediție plină de emoții și multe regrete.

Citește și: Exclusiv! Bianca Mitroi nici nu se mai gândește la Sorin de la Casa Iubirii. Ce spune frumoasa fostă concurentă despre noul bărbat din viața ei

Larisa și Ionut au izbucnit în lacrimi ”Nu plânge”

Larisa și Ionuț formează unul dintre   cele mai frumoase cupluri din Casa iubirii, în ciuda deselor episoade tensionate ce s-au iscat între ei pe parcursul relației lor. Cei doi au adus din nou multe reproșuri, Larisa și Ionuț au ajuns în pragul unui mare impas.

”Noi doi ca iubiți nu funcționăm, chestii care ni se întâmplă în casă, la fel o sa fie și afară.

Am încercat de trei ori și dacă nu se poate.. înseamnă că nu suntem făcuți unii pentru alții.”
, a spus cu lacrimi în ochi Larisa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionuț a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că își dorea să fie altfel relația dintre ei.

Se anunță o ediție plină de emoții și multe regrete. Aflați ce s-a întâmplat cu cei doi, miercuri, 28 decembrie, într-o nou ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanald.

Citește și: Ionuț și Larisa, adevărul despre relația lor ”Ar trebui să rămânem prieteni”. Anca se gândește deja la viitorul cu Flavius în afara casei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.