Larisa și Ionuț, în pragul despărțirii definitive! „Am pus punct” Aflați prin ce momente dramatice vor trece cei doi concurenți, marți, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30 la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 sep 2022, 20:54
Foto(5)

Momente dificile pentru Larisa și Ionuț! Cei doi concurenți vor lua o decizie radicală în privința relației lor! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii!

În Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii, Xenia a fost eliminată, după ce a ajuns în pericol de eliminare alături de Alin, Raluca și Ionuț. În prima ediție a acestei săptămâni, o nouă concurență a pășit în Casă iubirii, spre surprinderea tuturor. Cei mai încântați au fost că de obicei băieții care nu au încă pereche deoarece aceștia încă speră că își vor întâlni jumătatea în cadrul show-ului.

Larisa și Ionuț, în pragul despărțirii definitive! „Am pus punct”

În ediția de sâmbătă, mama Larisei și-a făcut apariția în platoul Casa iubirii, pentru a le oferi câteva sfaturi esențiale fiicei sale și lui Ionuț iar lucrurile păreau că între cei doi s-a reaprins scânteia dragostei și vor mai da o șansă relației lor. În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, situația celor doi concurenți va lua o întorsătură neașteptată, deoarece Larisa și Ionuț vor avea o întâlnire la finalul căreia vor lua o decizie dureroasă.

Cei doi vor hotărâ să se despartă definitiv și să lase în urmă toate momentele frumoase care i-au unit și care le-au adus fericire încă de la primii fiori ai iubirii pe care i-au simțit. Deși vor lua această decizie cu ochii în lacrimi, semn clar că regretă enorm, Ionuț și Larisa își vor spune adio, plângând că doi adolescenți sfioși.

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea, dezvăluiri din culisele show-ului matrimonial Casa Iubirii": "Mă scot din sărite, insa mi-e drag de ei"

Ionuț: Mi se pare că ne mințim amândoi!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Larisa: Deci e punct!

Ionuț: S-a dus magia!

Larisa: Eu zic că atât a fost între noi și gata! Îți mulțumesc pentru tot!

Ionuț: Mi se pare că mai mult pierdem timpul! Și ne afectăm foarte mult unul pe altul!

Larisa: O să mă duc și în casa băieților și o să vorbesc doar cu băieții! Nu o să mă mai duc pentru cineva anume acolo!(...)

L-am pierdut!

Citeste si: Cine este Diana, noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii? ”Bărbații care sunt acum în casă sunt geniali” Iată cine sunt cei trei băieți pe care i-a invitat în camera roșie!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?