Larisa și Ionuț, în pragul unei decizii extrem de importante pentru viitorul relației lor, în Casa iubirii! „Am ajuns la nivelul la care ne gândim ce trebuie făcut, dacă să mergem mai departe sau să ne oprim” 

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 dec 2022, 19:00

Larisa si Ionuț au ajuns din nou la cuțite

Sursa: Captură KANAL D

Momente dificile pentru cuplul format din Larisa și Ionuț, în Casa iubirii! Iată la ce decizie importantă au ajuns cei doi îndrăgostiți!

Larisa și Ionuț formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din Casa iubirii, în ciuda deselor episoade tensionate ce s-au iscat între ei pe parcursul relației lor. După ce săptămâna trecută cei doi tineri și-au adus din nou multe reproșuri, Larisa și Ionuț au ajuns în pragul unui mare impas. Concurentul crede că Larisa nu se va schimba niciodată așa cum i-a promis și atunci relația lor nu va funcționa.

Tânărul i-a reproșat că în ciuda faptului că a promis că nu va mai ieși atât de des în oraș la distracție, Larisa a încălcat constant promisiunea făcută și a continuat să procedeze la fel.

Larisa și Ionuț, în pragul unei decizii extrem de importante pentru viitorul relației lor

În ediția de astăzi, Larisa și Ionuț au reluat vechile discuții despre relația lor și au încercat din răsputeri să lămurească toate neînțelegerile apărute între ei.

Întrebați de Andreea Mantea ce se întâmplă de fapt în cuplul lor, cei doi concurenți s-au arătat extrem de dezamăgiți de faptul că au ajuns din nou într-o mare cumpăna a relației și mai mult decât atât Ionuț pare mai hotărât că oricând să recurgă la cea mai dureroasă soluție, adică la despărțirea definitivă dacă nu vor reuși să își rezolve problemele.

Citește și: Exclusiv! Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi când a povestit ce a scris David cu câteva zile înainte de Crăciun: "Am rămas blocată. Mă așteptam la o doza de superficialitate!"

Andreea Mantea: Încercați să va dați o șansă reală! Dar de dată asta să faceți ce v-am rugat! Cum o să fie? Ce o să fie? Puneți-va un pic în viitor! Va vreți unul în viață celuilalt, da sau nu! Este foarte simplu!

Ionuț: Am ajuns la concluzia că și eu și ea gândim foarte diferit! Nu neapărat că ea face ceva greșit sau că eu fac ceva greșit! Concluzia e că suntem...

Ea vrea ceva, eu vreau altceva! Avem momente când ne înțelegem bine, când nu avem presiunea relației pe noi, ne înțelegem ok și suntem fericiți! Când intram într-o relație și facem anumite greșeli, ori le fac eu, ori le face ea se strică totul și rămânem acolo!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Larisa: O săptămâna, două sau trei, dar nu deja de trei ori în opt luni de zile pe același subiect mereu, mereu!

Ionuț: Dacă tu nu aveai sentimente pentru mine știi ce spuneai: Du-te băiete și lasă-mă că eu vreau să-mi fac viața, că m-ai plictisit rău de tot! La fel și eu îi spuneam să mă lase în pace! Dar e vorba de sentimente pentru că le avem, dar trăim nefericiți!

Citește și: Ionuț și Larisa, momentul adevărului! Relația lor este pusă la grea încercare: ”Ne gândim dacă să mergem mai departe sau să ne oprim” Aflați ce decizie vor lua cei doi, vineri, 23 decembrie, într-o nou ediție ”Casa Iubirii”, de la 10:00 și de la 16:30

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?