Larisa și Ionuț, momente de tandrețe la munte! Cum au fost surprinși cei doi concurenți

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 feb 2023, 06:25

Larisa și Ionuț, momente de neuitat la munte

Sursa: Captură KANAL D

Larisa și Ionuț, câștigătorii joculețului organizat de Andreea Mantea în ”Casa Iubirii”, au petrecut câteva zile de neuitat la munte.

Larisa și Ionuț au gânduri serioase și speră la o relație de viitor, însă își doresc ca lucrurile să vină de la sine și să nu se grăbească în a lua decizii pripite. Cei doi au petrecut câteva zile de neuitat la munte, Ionuț a răsfățat-o pe Larisa cu a știut mai bine, ba chiar tânăra i-a propus să doarmă împreună. 

Larisa și-ar dori să petreacă o noaptea cu Ionuț

Între Larisa și Ionuț pare că s-a creat o conexiune frumoasă și par foarte îndrăgostiți. Pentru că ei sunt câștigătorii joculețului organizat de Andreea Mantea în Casa Iubirii, au plecat într-o minivacanță la munte, acolo unde s-au bucurat de momente unice și romantice, fiind doar ei doi.

Larisei pare că i s-au aprins călcâiele după Ionuț și visează la mai mult din partea lui.

Aceasta i-a dezvăluit că și-ar dori să doarmă împreună.

Larisa: Vrei să dormi cu mine?

Ionuț: Ți-ai dori asta?

Larisa: Pai, doar să...fără altceva

Ionuț: Păi, ți-ai dori să dorm cu tine?

Larisa: Să mă ții în brațe, poate.

Ionuț: Da? Așa sentiment apăsător te-a luat acum?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, cerință neobișnuită de ziua lui de naștere: "Ai idee cât costă, așa de pe o zi pe alta?!"

Larisa: Dacă vreau să te cunosc, vreau să te cunosc cu totul, vreau când mă ții în brațe să vad ce simt.

Ionuț: Nu

știu dacă aș fi sigur pe mine dacă aș dormi cu tine, dacă cedez ispitei.

Larisa: O să fiu o ispită cuminte și nu o să fac nimic.

Cei doi au trăit momente unice în această minivacanță împreună. Au avut șansa să se cunoască mai bine și să descopere dacă sunt făcuți unul pentru celălalt. Ionuț a încercat să o surprindă pe Larisa în fel și chip și i-a pregătit o mulțime de surprize, ba chiar a și comandat pizza pentru ea.Cei

doi au avut și primul sărut oficial la munte.

”Am simțit un sentiment pe care nu l-am mai avut niciodată, era și un pic de teamă, am avut un sentiment pe care nu l-am mai avut și nu am știut cum să reacționez. Mi-a plăcut maxim tot ce s-a întâmplat acolo, era ceva ce m-a făcut să plâng”, a spus Larisa.  

Citeste si: EXCLUSIV! Care este secretul din spatele relației pe care Andreea Mantea o are cu fiul ei, David. Ce au stabilit să facă în fiecare săptămână: ”Pierdem această conectare a noastră”