Larisa și Ionuț, noi probleme în cuplu! „Mie nu mi se pare normal chestia asta cu ieșitul, ei i se pare normal” Aflați dacă cei doi vor ajunge din nou în pragul despărțirii, joi, 15 decembrie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 dec 2022, 19:18
video Foto(4)

După apropierile dintre Ionuț și Natalia, Larisa s-a arată extrem de deranjată și relația dintre ea și Ionuț a ajuns din nou într-un punct dificil!

În ediția de miercuri, în Casa iubirii, Natalia și Ionuț s-au apropiat neașteptat de mult, Larisa a explodat de furie și de gelozie. Tânăra și-a arătat nemulțumirea față de atitudinea partenerului ei, în condițiile în care el i-a interzis multe lucruri și i-a impus multe bariere în relația lor, deoarece se simțea gelos. Dacă miercuri lucrurile s-au calmat rapid, după ce Natalia și Ionuț i-au explicat Larisei că nu este cazul că ea să se supere deoarece ea nu a avut nicio intenție vicleană la mijloc.

În ediția de joi, lucrurile se vor precipită din nou între Larisa și Ionuț și vor ajunge din nou la ceartă și reproșuri aprige, punându-și relația în pericol.

Larisa și Ionuț, noi probleme în cuplu! „Mie nu mi se pare normal chestia asta cu ieșitul, ei i se pare normal”

În ediția de joi, 15 decembrie, în Casa iubirii, Larisa va răbufni și le va spune fetelor că nu o face pe victima și că își dorește că ele să îi spună orice în mod direct, fără ocolișuri.

Pe de altă parte, Anca va fi cea care îi va spune Larisei faptul că ea va preferă mereu să îi spună verde în față.

Larisa: Nu fac pe victima aici, dacă aveți ceva de zis îmi ziceți aici!

Anca: Eu prefer să îi spun în față, decât să vorbesc la spate!

Pe de altă parte, Ionuț se va arată din nou deranjat de faptul că Larisa a început să ignore din nou interdicțiile lui de a ieși în oraș, iar Andreea Mantea i-a

reproșat concurentului că a fost mult prea aspru în cerințele sale cu Larisa și i-a interzis multe lucruri.

Andreea Mantea: I-ai interzis foarte multe lucruri Larisei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionuț: Nu știu, spunem cazul că se poate întâmplă o căsătorie, nu știu, o familie, nu se știe niciodată unde ajungem! Eu nu știu cum pot să stopez chestia asta! Și înțeleg ce spuneți și d-voastră, cumva o fac rău prin a-i pune stop la ceea ce simte și ceea ce vrea ea să facă!

Bianca: Pentru Larisa anumite chestii sunt normale! Care pentru altcineva nu sunt deloc normale!

Ionuț: D-na Andreea, eu am întrebat-o pe Larisa ce o deranjează la mine și ea mi-a zis că pe ea o deranjează faptul că mă deranjează pe mine că ea iese seară! Mie personal nu mi se pare normal chestia asta cu ieșitul, dar ei i se pare normal! Eu dacă îi spun, dacă ar fi să-mi demonstreze mie ceva, ar fi să nu o mai văd ieșind!

Larisa: Păi nu mai postez, mai, na!

Ionuț: Uite, cică nu mai postează!

Citește și: Alex, noul concurent din Casa iubirii, i-a furat Claudiei un sărut! „Mă simt aiurea! Mă simt atrasă de el, dar nu voiam să se întâmple!” Iată cum a reacționat tânăra, la scurt timp după sărutul neașteptat!

Citește și: Apropiere neașteptată în Casa Iubirii. Ionuț și Natalia au fost surprinși ținându-se de mână. Cum a reacționat Larisa? Aflați miercuri, 14 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D