Larisa și Ionuț s-au mutat împreună! Foștii concurenți din „Casa Iubirii” au o relație din ce în ce mai serioasă

Author: Laura Macovei
Actualizat: 25 oct 2023, 15:03

Larisa și Ionuț s-au mutat împreună! Foștii concurenți din „Casa Iubirii” au o relație din ce în ce mai serioasă

Sursa: Captură YouTube/Instagram Larisa

Larisa și Ionuț trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum au trecut la pasul următor: mutatul împreună. Ionuț a mărturisit, în cadrul emisiunii „Culisele Iubirii” cu Bianca Comănici, faptul că Larisa vine și doarme la el de câteva ori pe săptămână.

Ionuț și Larisa de la „Casa Iubirii” s-au mutat împreună, însă fosta concurentă a păstrat aceeași legătură strânsă cu sora ei, lucru care nu îl deranjează deloc pe Ionuț, acesta fiind foarte înțelegător.

Ionuț și Larisa s-au mutat împreună

Larisa a fost cea care a părăsit prima emisiunea „Casa Iubirii”, prezentată de Andreea Mantea. După mult timp, Ionuț a plecat și el direct în brațele iubitei sale, deoarece nu se mai regăsea deloc în emisiune fără aceasta.

Ionuț și Larisa au întâmpinat diferite obstacole pe parcursul emisiunii și implicit în relația lor, însă sentimentele dintre cei doi au fost mult mai puternice și i-au adus împreună.

Cei doi au luat decizia de a se muta împreună, însă Larisa a ales o zi pe săptămână în care să rămână la sora ei geamănă, Dori, și ea fostă concurentă a emisiunii matrimoniale de la Kanal D.

În cadrul emisiunii „Culisele Iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, Ionuț a mărturisit că el și Larisa au fost de acord ca Larisa să petreacă o zi pe săptămână la Dori, deoarece acestea au o relație foarte apropiată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cine este bărbatul din viața Andreei Mantea. Prezentatoarea Casa Iubirii ne-a recunoscut în exclusivitate

„Eu înțelegând situația dintre ea și sora ei, cred că e indicat să mai aibă câte o zi împreună. Spre exemplu, acum am stabilit ca miercurea Larisa să doarmă la sora ei, iar în restul săptămânii stă la mine. Mi se pare drăguț, dacă ele sunt ok și se simt bine așa, e bine pentru ele  ”, a povestit Ionuț la  „Culisele Iubirii”.

Ce îl deranjează pe Ionuț la iubita sa

Ca în orice cuplu, există și momente tensionate. Larisa și Ionuț au parte și de certuri, iar fostul concurent recunoaște ce îl deranjează cel mai tare la iubita sa. 

Potrivit acestuia, certurile apar din diferite neînțelegeri și diferențe de caractere, iar atunci recunoaște că ajunge să răbufnească. 

Citește și: Vlada, în lacrimi! Noua concurentă se va întrista teribil! „Pe mine m-a ținut în lanț mereu!” Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 25 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Sunt chestii care poate te supără fără să vrei. Nu sunt chestii importante din relația noastră. Mici tachinări, întârzieri, care pe mine mă omoară chestia asta. Se acumulează mici întâmplări și poate ajungi să răbufnești puțin”,  a mai spus Ionuț în cadrul emisiunii.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.