Larisa și Ionuț și-au spus adio! Motivul adevărat care a dus la finalul poveștii lor de iubire: ”Ți-am zis că fii sincer cu mine”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 apr 2023, 03:05

Larisa și Ionuț și-au spus adio! Motivul adevărat care a dus la finalul poveștii lor de iubire: ”Ți-am zis că fii sincer cu mine”

Sursa: Captură KANAL D

Povestea de dragoste dintre Larisa și Ionuț a ajuns la final. Cei doi concurenți au dat cărțile pe față, astfel au decis că cel mai bine este ca fiecare să meargă pe propriul drum.

Deși relația Larisei cu Ionuț părea a fi una sudată și greu de distrus, se pare că lipsa comunicării și discuțiile avute cu restul concurenților din Casa Iubirii au dus la destrămarea cuplului. Aflați în camera roșie, cei doi au dat cărțile pe față și au dezvăluit ce nu-i mai mulțumește în această relație, astfel au decis că cel mai bine este să pună punct acestei povești și să rămână la statutul de prieteni.

Povestea de dragoste dintre Larisa și Ionuț a ajuns la final

Larisa și Ionuț au fost unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri din Casa Iubirii, însă lipsa de comunicare dintre ei a dus destrămarea cuplului. Tensiunile din ultima vreme și-au pus amprenta asupra celor doi, astfel au decis să spună lucrurilor pe nume și astfel fiecare să meargă pe propriul drum, înainte ca această relație să devină una toxică.

Larisa este dezamăgită pentru că Ionuț nu a avut curajul să-i spună că nu ar putea să fie cu o fată de genul ei afară, însă a lăsat lucrurile în aer, astfel, tânăra și-a dorit să audă adevărul de la el, fiind mult prea afectată de toate discuțiile din ultima vreme care au avut loc în casă.

”Vreau să aud de la tine, pentru că eu am văzut un episod, episodul ăla în care spuneai că dacă ai fi fost afară nu ai fi acceptat o fată ca mine și eu ți-am

zis că fii sincer cu mine, puteai să-mi zici”, i-a spus Larisa lui Ionuț.

Citeste si: Ștefania, fosta concurentă de la Casa Iubirii, apariție-bombă la Bucharest Fashion Week. Ce mesaj i-a transmis fostului iubit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși se iubesc foarte mult, cei doi nu văd cum ar mai putea rezolva problemele dintre ei, ba chiar au mărturisit că nu se mai simt fericiți unul lângă celălalt, astfel cea mai bună soluție a fost să pună punct relației.

”Am avut probleme și noi nu putem trece peste problemele astea”, a mai spus Larisa.

De asemenea, Ionuț este de părere că Larisa a fost influențată de concurenții din casă, care, de fapt, îi sunt rivali și nu i-au vrut binele cu adevărat.

Citeste si: Despărțire neașteptată în Casa iubirii! Larisa și Ionuț decid să pună capăt relației lor! „Am fost foarte fraier” Aflați luni, 11 iulie, dacă cei doi concurenți vor mai da sau nu o șansă poveștii lor, într-o nouă ediție, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.