Larisa și Patrick dansează în fața lui Robert! Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților și ce decizie radicală a luat Robert! „Dacă ea se simte mai bine cu el și eu mă simt bine!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2024, 18:57

Robert, deranjat de apariția Larisei in casa băieților 

Sursa: Captură YouTube

Robert, momente dificile în Casa iubirii! Patrick a invitat-o la dans pe Larisa! Gestul lor l-a determinat pe Robert să plece în casa fetelor, pentru a-i oferi buchetul de lalele promis Juliei! „Chiar nu mă așteptam!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a început în forță cu noi concurenți dornici să își întâlnească jumătatea, dar și cu patru concurenți din sezonul trecut, Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, care și-au dorit enorm să rămână pentru a-și caută în continuare perechea mult visată. Deși încă din primele ediții unii concurenți au legat simpatii și au încercat să se apropie din ce în ce mai mult, treptat au apărut și primele antipatii, certuri și gelozii.


În ceea îi privește pe Larisa și Robert, aceștia s-au apropiat rapid și au început o perioada de cunoaștere, care însă s-a încheiat la fel de repede după ce concurentul a făcut dezvăluiri uluitoare din trecutul lui tumultuos, care au afectat-o pe Larisa și care nu a putut să treacă peste ele, iar în cele din urmă tânăra a rupt legătură cu el, îndreptându-și atenția către Patrick.

Robert, momente dificile în Casa iubirii! Patrick a invitat-o la dans pe Larisa, chiar în prezența sa

După ce în ediția de miercuri, de Ziua îndrăgostiților, în Casa iubirii a predominat o atmosferă romantică, presărată cu emoții și bucurie, astăzi, concurenții au avut parte de multe momente surprinzătoare. Mai întâi, Cosmin a plecat în casa fetelor pentru a o sărută pe Ștefania, dovedind astfel tuturor că ea e fata pe care o place și alături de care și-ar dori o relație de iubire.

Pe de altă parte, Patrick a invitat-o la dans pe Larisa, care fără să stea prea mult pe gânduri a mers în casa băieților, unde ea și noul ei pretendent s-au lăsat purtați de magia muzicii, spre dezamăgirea lui Robert, care a fost nevoit să îi privească.

Vizibil afectat de apropierea din ce în ce mai mare dintre cei doi, Robert a cerut permisiunea camerei de a merge în casa fetelor, motivând că trebuie să îi ofere buchetul de lalele primis Juliei.

În cele din urmă, tânărul a primit acordul de a pleca în casa fetelor, unde i-a oferit florile Juliei, spre marea ei uimire, deoarece nu se aștepta că tânărul să se țină de promisiune.

Citește și: „De ce te lași călcată în picioare?”. Giuly de la ”Casa iubirii”, mesaj important pentru susținătorii săi. Cum se simte concurenta după primele zile în emisiune

Încântată de gestul lui Robert a fost și Giuly, care l-a lăudat pentru faptul că și-a respectat promisiunea. Întrebat de către fete cum s-a simțit în momentul în care Larisa a început să danseze cu Patrick, concurentul a mărturisit că nu i-a picat bine, însă dacă fosta lui partenera de cunoaștere se simte bine în prezența lui Patrick, atunci totul este în regulă și pentru el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Virginia: De ce te-ai cerut când dansau Larisa și Patrick? Nu puteai să vezi împreună?

Robert: Nu, am vrut să vin să rezolv treaba asta! Dacă ei se simt bine împreună și eu mă simt bine, să știi!

Virginia: Având în vedere că ai avut ceva pentru Larisa... schimbi subiectul!

Robert: Atâta timp cât ea se simte bine la noi, sau cu Patrick, eu mă simt bine!

Citește și: Cosmin și Ștefania, primul sărut pasional! Cei doi îndrăgostiți vor face pasul cel mare spre formarea unui cuplu în Casa iubirii