Larisa și Patrick, sărut în camera roșie? Cei doi concurenți vor da cărțile pe față și vor spune ce s-a întâmplat la cea mai recentă întâlnire! „I-am spus să mă sărute!” Aflați totul joi, 29 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2024, 21:47

Larisa și Patrick, întâlnire în camera roșie! Cei doi concurenți vor încerca din nou să se apropie! Cum va reacționa Larisa! „Iar să mă pupi la mișto!” Aflați ce se va întâmpla joi, 29 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție a show-ului matrimonial de noi momente de senzație, de noi provocări, de întâlniri incendiare în camera roșie, dar și de multe situație extrem de dificile cărora sunt nevoiți să le facă față. Dacă în ediția de miercuri, tensiunile au plutit în platou, deoarece Aleyna și Ștefan au ajuns într-o situație grea generată de gelozia concurentului, în ediția de joi, romantismul va fi la putere, deoarece Larisa și Patrick se vor întâlni în camera roșie, unde vor fi la un pas de a se sărută, spre uluirea tuturor.

Larisa și Patrick, întâlnire în camera roșie! Cei doi concurenți vor încerca din nou să se apropie! Iată cum va reacționa Larisa

În ediția joi, 29 februarie 2024, în Casa iubirii, va predomina o atmosferă romantică, deoarece Larisa și Patrick se vor reapropia și vor avea o nouă întâlnire în camera roșie. Ulterior cei doi concurenți vor fi luați la întrebări de către colegii lor, curioși să afle cum a decurs întâlnirea lor și dacă lucrurile s-au schimbat spre bine între ei.

Citește și: Virginia și Robi sunt oficial un cuplu în Casa iubirii! Robi a făcut anunțul în prezența fetelor! „Ce emoții am!” Iată cum a reacționat Julia la aflarea veștii

Vizibil emoționat și dornic să se îndrepte spre o relație, Patrick a încercat să spună tuturor că el și Larisa s-au sărutat în camera roșie, însă concurenta l-a readus cu picioarele pe pământ și a subliniat că l-a întrebat dacă îi place mai mult de Giuly.

Citește și: Larisa, sfaturi neașteptate pentru Aleyna! „Știu că îți este greu, știu că îți este poate încă rușine, poate încă ai emoții!” Iată ce îndrumare a primit concurenta și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Julia: Cum a fost camera voastră roșie?

Larisa: Roșie!

Patrick: I-am spus să mă sărute! Larisa, cum ți s-a părut camera noastră?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Larisa: Nu, eu am spus că mie îmi pare că în prezent, Patrick o place pe Giuly!

Giuly: Patrick! Eu știi ce mai cred, că dacă aș fi lăsat loc, cred că nu ai fi evitat!

Patrick: Și de ce n-ai făcut asta?

Larisa: Of!

Patrick: Prea multă dulcegărie! Îți place dulcegăria asta! Larisa, vrei să ne pupăm?

Larisa: Iar să mă pupi la mișto? Lasă-mă în pace!

Patrick: Nu, vin și te pup pe bune, vrei?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.