Larisa si Valentin, coplesiti de emotii! La intoarcerea in tara, cei doi Faimosi au fost intampinati familiie lor, dar si de fani ai show-ului „Exatlon”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mai 2018, 12:10
video Foto(7)

Recent eliminati de la "Exatlon", Faimosii Larisa Vasile si Valentin Chis au sosit in aceasta dimineata in tara.

Obositi, dar fericiti sa isi revada familiile, cei doi atleti au declarat ca sunt mandri de performanta pe care au avut-o in cadrul celei mai dure competitii televizate si ca nu regreta decizia de a face parte din acest show revolutionar.
Valentin a fost asteptat de prieteni, de iubita sa, Diana, dar si de cel mai important membru al familiei, micuta Anya, care implineste cinci luni chiar astazi.
"Revederea este intensa pentru ca se pare ca Anya nu ma mai recunoaste! Mi-e clar faptul ca cele trei luni cat am disparut din viata ei reprezinta o perioada lunga.

Abia asteptam sa ma intorc pentru ca imi era foarte dor de casa... Legat de experienta <Exatlon>  sunt atat de multe de spus! Pentru mine a fost o experienta complexa, pe care o recomand tuturor. A fost grea, dar in acelasi timp foarte frumoasa", a subliniat Valentin, tinandu-si strans fiica la piept.


Cu acelasi zambet senin cu care ne-a obisnuit in timpul competitiei,  Larisa a declarat ca ea si-a atins obiectivul pentru care s-a inscris la "Exatlon".
Fericita sa-si vada sotul, Shady, pe mama si verisoarele prezente la aeroport, indragita atleta a subliniat ca nu ii vine sa creada cat de mare este notorietatea de care se bucura in prezent pe retelele sociale. La aeroport s-au aflat si fani ai show-ului „Exatlon”, acestia i-au intampinat si ei cu cuvinte frumoase pe cei doi Faimosi ajunsi acasa.
Larisa a mai marturisit ca primul lucru pe care isi doreste sa il faca este sa mearga la mormantul tatalui.


"M-am schimbat, m-a ajutat foarte mult <Exatlonul>, am trecut peste decesul tatalui meu. Eu cred ca am inceput sa vorbesc mai mult, sa comunic mai bine cu cei din jurul meu.  Sper sa raman asa, sa trec peste timiditate, sa socializez. A fost o experienta unica, o experienta foarte frumoasa, dar si dificila", a adaugat Larisa Vasile.
Fericit era si sotul Larisei, Shady, care pur si simplu nu-si  mai putea lua ochii de la partenera sa de viata.

Valentin si Larisa au declarat ca il vor sustine in continuare pe ultimul faimos ramas in competitia pentru marele premiu, Vladimir Draghia.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.