Larisa spune că Robert ar fi atins-o de mai multe ori, intenționat: „A fost de mai multe ori, nu doar o dată!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 feb 2024, 15:24

Larisa, deranjata de gesturile lui Robert

Sursa: Captură KANAL D

Larisa, dezvăluire uluitoare despre Robert! Concurenta a spus tuturor ce anume a deranjat-o teribil la comportamentul fostului ei pretendent și a determinat-o să se îndepărteze de el! „Mi s-a părut că o face cu intenție pentru că simțeam mereu!”

Concurenții din cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, de surprize de proporții, întâlniri neașteptate, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație, care deseori le dau universul peste cap. Chiar și în cazul concurenților care s-au apropiat destul de mult și se afla deja într-o perioada de cunoaștere se întâmpla uneori să ajungă la momente delicate, care pot să ducă la despărțire definitivă.

Este și cazul Larisei, care după ce a pus capăt cunoașterii cu Robert și-a îndreptat atenția către Patrick însă de curând, aceasta a decis să se îndepărteze și de el, mărturisind că au deranjat-o mult anumite gesturi la care aceștia au recurs la întâlnirile avute cu ei în cadrul show-ului.

Larisa, dezvăluire uluitoare despre Robert! Concurenta a spus tuturor ce anume a deranjat-o teribil la comportamentul lui

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă tensionată, deoarece s-au iscat multe discuții aprinse atât în casa fetelor, cât și în tabăra băieților. În prima parte a emisiunii, Cosmin și Ștefan au mers în vizită, în casa fetelor, unde au provocat-o pe Larisa la o discuție aprinsă.

Citește și: Larisa și Patrick dansează în fața lui Robert! Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților și ce decizie radicală a luat Robert! „Dacă ea se simte mai bine cu el și eu mă simt bine!”

Ștefan a deschis un subiect delicat ce l-a avut în centrul atenției pe Robert. Tânărul i-a zis Larisei că a văzut pe TikTok o postare în care ea i-a spus lui Robert că a recurs la un gest îndrăzneț și a deranjat-o teribil, în comparație cu Patrick, care făcuse același gest anterior însă îl trecuse cu vederea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ștefan: Am văzut pe TikTok o chestie! I-ai spus lui Robert direct că ți-a pus mâna atunci pe f**d! Dar când a venit Patrick aici și te-a luat acolo nu ai zis nimic!

Larisa: Când a fost vorba despre Patrick, în primul rând nici nu am simțit și nu a mai existat niciodată un astfel de gest! Pe cuvântul meu! Oare când s-a întâmplat asta, că nu mi-am dat seama! Eu pe moment nu am realizat pentru că mi s-a părut că a fost ceva involuntar! Din partea lui Robert

a fost de mai multe ori, nu doar o dată! Și mi s-a părut că o face cu intenție! Pentru că simțeam mereu, la orice interacțiune!

Ștefan: Când voia să-ți pună mâna pe picior, sau ce?

Citește și: Emoții copleșitoare în Gala din 18 februarie! Larisa, Laurențiu și Bianca au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii