Larisa Udilă a devenit mămică! Cum se simte vedeta după naștere: ”Nu vreți să știți prin ce am trecut” Prima imagine cu bebelușul

Autor: Ana Dinu
Larisa Udila a nascut !

Larisa Udilă a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a fost internată la spital miercuri, 11 august, iar după un lung travaliu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Larisa Udilă este în culmea fricirii. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” își ține fiul în brațe, după ce în urmă cu 8 ore a anunțat în mediul online că a născut. Bruneta s-a internat miercuri, 11 august, în maternitate, iar după un travaliu lung a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos.

Larisa Udilă, momente cumplite în timpul nașterii

Larisa și-ar fi dorit să nască natural, însă, se pare că a întâmpinat niște complicații și a fost nevoită să nască prin cezariană.

Bruneta pare că se simte mai bine ca oricând, la fel și bebelușul ei. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu micuțul Milan, la doar câteva ore de când s-a născut.

 Larisa Udilă și-a alarmat soțul miercuri, încă de la primele ore ale dimineții, când a început să aibă contracții ușoare și dese.

Astfel, medicul a decis să o interneze, iar de-a lungul timpului petrecut pe patul de spital vedeta și-a ținut urmăritorii la curent despre starea ei.

Citeste si: Larisa Udilă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a avut parte de o vacanță de coșmar: „Experiență groaznică...”

Larisa Udilă, mămică pentru prima dată

După multe ore de travaliu și dureri, Larisa Udilă a făcut anunțul mult așteptat.În

jurul orei 23:00 a dezvăluit că a născut un băiețel perfect sănătos, însă nu natural cum și-ar fi dorit ea, ci prin cezariană. Din cauza unor complicații planul ei de a naște natural a eșuat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Larisa Udilă pare că se simte foarte bine după naștere, iar asta se poate observa din primele imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare. Aceasta le-a spus fanilor săi că imediat ce se va reface le va povesti în detaliu întreaga experiență din sala de nașteri. De asemenea, a luat pe toată lumea prin surprindere cu prima imagine cu micuțul Milan.

”A venit Milan. Din păcate, nu am reușit natural. Nu vreți să știți prin ce am trecut. Vă povestesc totul când mă liniștesc”,  a scris Larisa Udilă pe Instagram.

Citeste si: Cum îl va chema pe băiețelul Larisei Udilă? Numele bebelușului are o semnificație aparte