Larisa Udilă a primit întrebarea supremă! Ce ar face dacă soțul ei ar invita o a treia persoană în dormitor: „Cine știe ce nebunie vine pe viitor”

Autor: Lavinia Medrea

Ce ar face dacă soțul ei ar invita o a treia persoană în dormitor: „Cine știe ce nebunie vine pe viitor”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Larisa Udilă, fosta concurentă de la emisiunea de modă „Bravo, ai stil!”, difuzată pe Kanal D, a recunoscut, în premieră, ce ar face dacă soțul ei și-ar dori o noapte de dragoste în trei!

Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, moderară de Oana Radu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Larisa Udilă a răspuns cu brio celei mai picante întrebări pe care o poate primi un invitat.

Ce ar face Larisa Udilă dacă soțul ei ar vrea să mai aducă o persoană în dormitor

Larisa Udilă a fost întrebată de Oana Radu ce ar face dacă soțul ei, cu care are un copilaș, i-ar propune o noapte de dragoste în trei. 

„Nu vreau să zic niciodată <<niciodată>>, pentru că nu știi unde te duce viața. Oamenii care fac asta... eu nu sunt contra lor, dar n-am încercat asta până acum și nu știu dacă aș încerca neapărat, dar cine știe ce nebunie vine pe viitor!”, a declarat Larisa Udilă.

Citeste si: Larisa Udilă, declarații exclusive despre infidelitatea soțului la „Detectorul de minciuni”: „A mințit, am vrut să plec”

Întrebată de preferințele sexului persoanei atunci când vine vorba de această propunere, Larisa a subliniat că soțul ei, cel mai probabil, nu ar fi de acord să aducă încă un bărbat în dormitor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu cred că ar fi de acord, sincer, să aducă un băiat. Nu știu ce să zic”, a declarat Larisa.

Soțul Larisei Udilă a fost la un pas să o înșele

Pe masa discuțiilor, unele dintre subiecte au fost infidelitatea și înșelatul. Larisa Udilă a declarat răspicat că nu este de acord cu înșelatul și nu și-ar ierta soțul dacă ar ajunge în acest punct, dar a povestit cum l-a prins, într-o zi, cu acte de „aproape” infidelitate.

„Da, l-am prins. Nu știu dacă înțelegi, dacă povestesc asta o să mă cert foarte tare cu soțul meu acasă. Deci o să râdeți maxim!

Citeste si: Exclusiv! Ce i s-a întâmplat Larisei Udilă după operația de mărire a bustului. Puține femei recunosc aceste efecte secundare ale intervenției

Stăteam liniștită în pat cu el, era un moment din ăsta de iubire.

Nu căutam, crede-mă pe cuvânt (n.r.: în acel moment), de obicei caut mult, dar când caut nu găsesc nimic. Atunci stăteam liniștită în pat, eu pe telefonul meu, el pe telefonul lui. Primesc un mesaj pe Instagram: <<Bună, Larisa, îmi scrie soțul tău de pe un cont, și atunci când i-am scris pe contul lui mi-a spus să șterg mesajul, că îl bag la pușcărie>>. Și eu zic: <<Ia uite, iubire, au făcut ăștia un cont fals cu numele tău și-mi scriu mie fetele, că le bagi tu în seamă>>.
Stau, mă gândesc, și zic că poate nu e chiar așa. Am luat telefonul lui, am intrat pe Instagramul lui, pe care îl aveam și eu, și ștersese mesajele cu tipa aia, în care ea îi scrisese lui. Deci el a avut un Instagram fals, scria tuturor. Una dintre fete l-a anunțat că cineva cu un Instagram fals scrie în numele lui, și el i-a spus să nu-i mai scrie aici (n.r.: pe contul lui oficial de Instagram), pentru că îl bagă la pușcărie”
, a povestit Larisa Udilă.