Larisa Udilă, fostă concurentă Bravo, ai stil!, a recunoscut la ce intervenții estetice a apelat și la ce vrea să renunțe după naștere

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 aug 2022, 02:45

La ce interventii estetice a apelat Larisa Udila

Sursa: Instagram

Larisa Udilă este mămica unui băiețel superb, Milan, și una din cele mai urmărite vedete din showbiz-ul autohton.

Larisa Udila era doar o pustioaca de 17 ani când a participat la Bravo, ai stil!, însă s-a făcut repede remarcata atât prin atitudine cât și styling-urile cu care îi impresiona pe jurați. Însă, de atunci, anii au trecut, și Larisa a devenit femeie în țoață regula, logodnica, sotie și acum mămică de băiețel cu cel care îi este alaturi încă de când participa la Bravo, ai stil! Cei doi au văzut lumea împreună, și-au făcut vacante de vis, iar acum sunt mai fericiți că niciodată alaturi de noul membru al familiei, micuțul Milan.

Citeste si: Cum a reușit Nicoleta Dragne s-o bage în sperieți pe Mellina la Bravo, ai stil! Celebrities: "Când o auzeam la televizor, îmi venea să fug, să mă duc în altă cameră!"

Cum vrea Larisa Udila sa scape de kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii

Larisa este una din cele mai urmărite persoane publice de pe Instagram având peste 500 de mii de urmăritori atenți în fiecare secunda la ce face și ce postează vedeta.

Specializata în zona de beauty și fashion, Larisa a fost întrebată deseori cum face să scape de kilogramele în plus sau daca o deranjează acest aspect. Tânără mămică a fost foarte deschisa cu privire la acest subiect și nu s-a sfiit să răspundă celor mai spinoase întrebări. De asemenea, Larisa a recunoscut că vă renunță și la acidul din buze.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ilinca Vandici, moment istoric la "Bravo, ai stil! Celebrities: "O să îmi sune telefonul în draci, o să îmi dau demisia, îmi pare rău!" Tibi Clenci si-a facut cruce cand a vazut-o

Larisa Udila, adevarul despre interventiile estetice la care a apelat

''  V-am spus săptămâna trecută că vreau să-mi fac o schimbare la nivelul feței.

Sunt tare încântată că a venit ziua cea mare! Am venit în același loc, unde am făcut consultația data trecută.  Îmi doresc cu rezultat mega natural. Încep să scap de gușă, apoi facem un tratament cu dermapen pentru față și surpriza mare este când voi topi acidul din buze. În prima fază, dizolvăm buzele pentru că în sarcină acidul meu a migrat. Se întâmplă des în sarcină să migreze acidul'',  a spus Larisa Udilă, pe contul ei de Instagram.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.