Larisa Udila, atac fără precedent la adresa Denisei Potecaru, fosta ei colegă de la Bravo, ai stil: "A uitat de unde a plecat, era rasista, nu suporta țiganii"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2023, 00:20

Larisa Udila, atac fara precedent la adresa Denisei Potecaru

Sursa: Instagram

Influencerul a vorbit in cadrul emisiunii online "Detectorul de minciuni" despre unele din fostele concurente de la Bravo, ai stil!

Larisa Udila a fost intrebata la un moment dat in cadrul emisiunii online "Detectorul de minciuni" despre relatia cu fostele colege de la Bravo, ai stil! Foarte directa, vedeta din online a povestit de unde a plecat conflictul dintre ea si Denisa Potecaru in cadrul competitiei: "Denisa era rasista in primul rand, nu suporta tiganii, a uitat de unde a plecat. Oricum nu are sens sa vorbim acum despre ea pentru ca saraca fata sughite.

Nu e ce trebuie fata asta, oricum..."

Citeste si: De ce a vrut Larisa Udilă să își încheie socotelile cu viața: "Stăteam pe balcon și voiam să mă omor"

Larisa Udila, declaratii neasteptate despre concurenta pe care nu a suportat-o la Bravo, ai stil!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in cadrul aceleiasi emisiuni de pe platforma online "The Exclusive", Larisa Udila a vorbit si despre concurenta pe care nu o suporta sub nicio forma. Nu a vrut sa ii dea nume, spunand ca se evita reciproc la evenimentele mondene. Singurul detaliu despre care a vorbit a fost despre faptul ca e bruneta:" Cred că pe una singură n-am suportat-o dar, în momentul de față este așa, o cantitate neglijabilă.

N-am de ce să-i dau valoarea asta încât să-i pronunț numele, în momentul de față. În fine, ideea este că o singură persoană cu care m-am certat în sezonul All Stars, ne avem reciproc la block (n.r.: blocate pe Instagram) și dacă o văd pe stradă chiar întorc capul.(...) Chiar nu vreau să-i pronunț numele, a mărturisit Larisa Udilă. 

Larisa Udila a vrut sa se sinucida

Larisa Udila a mai raspuns sincer si la intrebarile legate de sotul ei si mai mult, a dezvaluit ca a avut o perioada extrem de grea cand a vrut sa isi puna capat zilelor:" „Da, am renunțat pentru soțul meu, dar nu este vina lui, nici a mea. Am considerat că am două variante: să o iau pe drumul modelingului și să ajung departe sau să am o familie alături de soțul meu, ceea ce am ales.

Nu puteam să le combin pe ambele. Trebuia să fiu foarte mult plecată internațional, nu aș fi putut avea o relație cu soțul meu. Amândoi suntem extrem de geloși, posesivi, am încercat, ne certam în fiecare zi. Ajunsesem super depresivă, eram plecată în Indonezia, la capătul pământului, stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Și atunci am zis STOP, gata, mă întorc acasă și renunț la modelling”,
a declarat Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni”. 

 

 

Taguri: