Larisa Udilă, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, s-a căsătorit! Cum a arată rochia pe care viitoarea mămică a purtat-o la fericitul eveniment

Author: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 17:20
Cum arata rochia pe care a purtat-o Larisa Udila
Sursa: Instagram

Larisa Udilă și logodnicul ei, Alexandru Ogică, au decis să-și unească destinele. Fercitul eveniment a fost organizat cu mare fast într-un cadru feeric. Cum a arătat bruneta în rochie de mireasă?

Larisa Udilă este însărcinată în ultimul trimestru, astfel fosta concurentă de la ”Bravoi, ai stil!” și iubitul ei, Alexandru Ogică, au decis să-și unească destinele. Evenimentul a fost organizat până la cel mai mic detaliu de viitoarea mămică.

Larisa Udilă a organizat petrecerea de cununie într-un cadru de vis

După ceremonia de cununie, Larisa Udilă și proaspătul ei soț au decis ca petrecerea să aibă loc într-un cadru feeric, înconjurați de grădini naturale și de un lac, care a fost piesa de rezistență a evenimentului.

Invitații s-au bucurat de un loc parcă desprins din povești și s-au distrat pe cinste la fericitul eveniment.

Larisa Udilă a optat pentru un decor simplist, însă extrem de elegant. Viitoarea mămică a decis ca la eveniment să fie încojurată numai de trandafiri roșii, care semnifică iubirea eternă. În drepul tacâmului fiecărui ivitat s-a regăsit câte un trandafir roșu, tematica evenimentului ducând puțin spre stilul latino.

Citeste si: Larisa Udilă a făcut anunțul trist cu puțin timp înainte să devină mamă: „Trec printr-o perioadă foarte grea...” Ce diagnostic a primit din partea medicilor?

Buchetul miresei a fost realizat tot din trandafiri roșii, printre care au fost strecurate și câteva flori de noanță asemănătoare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” a purtat o rochie albă până în pâmânt care i-a scos în evidență burtică de gravidă, aceasta fiind însărcinată în 33 de săptămâni, în partea de jos rochia a fost toată îmbrăcată în sclipici. În ceea ce privește machiajul frumoasa brunetă a optat pentru unul natural, iar părul l-a avut coafat în bucule lejere.

Soțul frumoasei brunete nu s-a lăsat mai prejos, Alexandru Ogică a ales să poarte un costum negru, iar pe alocuri avea imprimeuri latino, semn că petrecerea a fost gândită pe această tematică.

Larisa Udilă și proaspătul ei soț formează un cuplu de mai mulți ani, iar relația lor este extrem de sudată și se bazează pe iubire și respect. Înainte de căsătorie, cei doi au fost logotiți trei ani, iar acum așteaptă să se nască primul lor copil, un băiețel.

Fosta concurentă de la ”Bravoi, ai stil!” este însărcinată în 33 de săptămâni.

Citeste si: Larisa Udilă, mesaj sfâșietor pe Instagram: „Am burta ciuruită de injecții. E Săptămâna Mare și…”