Larisa Udilă nu a mai rezistat și a făcut totul public: „Am zeci de mesaje în care mi se spune”. Bruneta a făcut lumină imediat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 nov 2023, 05:35

Larisa Udilă le-a făcut o vizită bunicilor ei, așa că le-a arătat fanilor din mediul online o fotografie cu ea

Sursa: Instagram

Larisa Udilă s-a lovit de același răspuns de atâtea ori, încât a ținut să elucideze misterul și să facă totul public. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a spus totul în mediul online, pentru ca toată lumea să vadă.

Larisa Udilă este extrem de prezentă în mediul online și le arată mereu fanilor ei ceea ce face. Aceasta este o prezență constantă pe Instagram și are mulți fani, ceea ce justifică și numărul mare de mesaje pe care le primește în fiecare zi.

Larisa Udilă a elucidat misterul fotografiei din copilărie

Larisa Udilă le-a făcut o vizită bunicilor ei, așa că le-a arătat fanilor din mediul online o fotografie cu ea, de când era mică.

Situația nu a fost înțeleasă așa cum trebuie, motiv pentru care, admiratorii ei au crezut că, în poză, este soțul ei.

După ce a primit mai multe mesaje despre această asemănare, Larisa Udilă a vrut neapărat să clarifice situația, după ce s-a amuzat copios pe seama celor întâmplate.

„Haha! Cred că am zeci de mesaje în care mi se spune că este Ogi/Milan în poza de ieri.

Eu sunt în poză”
, a scris aceasta, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Larisa Udilă i-a dat block Silviei Popescu. Câștigătoarea a două sezoane Bravo, ai stil! a jignit-o grav pe vedeta din online

Larisa primește, în permanență, complimente atât pentru ea, cât și pentru fiul ei și este extrem de mândră de familia pe care și-a întemeiat-o.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Larisa Udilă a aflat despre infidelitatea soțului

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, influencer-ul a recunoscut că soțul ei a călcat strâmb, iar ea a aflat. Chiar dacă nu i-a fost deloc ușor să accepte ideea, a reușit, în cele din urmă, să depășească momentul și a decis să îi mai dea o șansă.

Într-o seară, Larisa a primit un mesaj, din partea unei femei, în care i se spunea că soțul ei îi trimite mesaje. La început, bruneta nu a crezut, dar a început să intre la bănuieli, motiv pentru care, a început să scormonească în telefonul soțului și a văzut mesajele șterse cu fata respectivă.

Când a venit momentul confruntării, acesta i-a spus Larisei că le-a șters, deoarece știa cum avea să reacționeze.

Mai mult decât atât, fostul model a fost atât de dezamăgit, încât a vrut să plece.

Citește și: Larisa Udila, atac fără precedent la adresa Denisei Potecaru, fosta ei colegă de la Bravo, ai stil: "A uitat de unde a plecat, era rasista, nu suporta țiganii"

„Eram fiartă, nu mai puteam. El nu știa să facă cont fals și i-am scris prietenului lui.

Mi-a dat parola și contul și am intrat. Ce era acolo… Am vrut să plec. Mi-a zis că nu e chiar așa și a găsit el o explicație care nu era plauzibilă absolut deloc.

Atunci, am trecut cumva peste, că mi s-a părut o copilărie și i-am dat ultima șansă. Nu ai de unde să știi dacă s-a întâmplat ceva mai departe de mesaje. Dacă Ogi m-ar înșela la modul real, nu ar mai avea viață fericită lângă mine, aș fi povara vieții lui, m-ar teroriza”, a povestit Larisa.