Larisa Udilă, rănită din cauza soțului ei în noaptea dintre ani: „Am început să plâng isteric până am rămas fără voce”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 oct 2022, 03:55

Larisa Udilă, rănită din cauza soțului ei în noaptea dintre ani: „Am început să plâng isteric până am rămas fără voce”

Sursa: Instagram Larisa Udilă

Larisa Udilă, fosta concurentă de la emisiunea fenomen de modă „Bravo, ai stil!” difuzată pe Kanal D, a avut parte de un eveniment cu adevărat teribil chiar de Revelion.

Larisa Udilă a trecut prin momente cumplite în seara de Revelion, după ce s-a ars foarte tare pe picior și a rămas fără voce din cauza faptului că a țipat foarte tare de durere.

Larisa Udilă a fost în dureri în noaptea dintre ani din cauza soțului ei

După ce s-a distrat de Revelion, Larisa Udilă  a avut parte de un incident extrem de neplăcut în drum spre casă.

Vedeta i-a cerut soțului ei să oprească la o benzinărie pentru a lua un ceai, dar ce a urmat a fost neașteptat pentru Larisa în prima zi a anului 2022.

„Când am plecat de la restaurant, i-am spus soțului: <<Ia-mi și mie te rog un ceai!>>. Ceaiul era foarte fierbinte și i-am spus: <<Ai grijă cum mergi ca să nu-l vărs!>> Ce credeți? A dat cu mașina într-o bordură și-a căzut pe picioarele mele.

Citeste si: Larisa Udilă, reacție dură pe Instagram după ce a fost criticată în legătură cu băiețelul ei: "Întrebarea asta mi se pare super tâmpită, nu vă înțeleg!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Evident că m-am ars rău pe picioare și am început să plâng isteric până am rămas fără voce. Știu că nu pare grav faza cu arsura, dar nu aș putea să vă explic în ce hal ustură. Gândiți-vă că am trecut prin durerile nașterii și nu am plâns așa”, a scris Larisa Udilă pe Instagram.

Soțul Larisei Udilă are grijă de soția lui. Vedeta are dureri cumplite după arsură

Alexandru Ogică, soțul Larisei Udilă, are grijă de frumoasa brunetă și încearcă să o ajute cum poate.

„Măcar să mă dea cu cremă după ce m-a ars”, a scris Larisa, alături de o fotografie în care Alexandru o unge pe piciorul ars cu cremă.

Citeste si: Larisa Udilă amână pentru anul viitor botezul lui Milan din cauza pandemiei. Când va avea loc marele eveniment

„Să nu credeți că mă vait degeaba. Nici nu pot să stau în pat pe spate de usturime”, a mai transmis Larisa Udilă pe Instagram Story. Chiar dacă pare un incident banal, se pare că arsura este mult mai dureroasă decât pare.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.