Larisa Udilă, reacție dură pe Instagram după ce a fost criticată în legătură cu băiețelul ei: "Întrebarea asta mi se pare super tâmpită, nu vă înțeleg!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 dec 2021, 11:37

Larisa Udila, raspuns dur pe Instagram unei fane

Sursa: Instagram

Larisa Udila a rabufnit la adresa unei urmaritoare dupa ce a vazut un mesaj pe care aceasta i l-a trimis.

În urma cu câteva zile, Larisa Undila împreună cu soțul ei, s-au întors dintr-o binemeritata vacanta la munte, apoi au placat la Milano, unul dintre orașele preferate ale fostei concurente Bravo, ai stil! În tot acest timp, frumoasa bruneta și-a ținut fanii la curent cu tot ce face, unde merge, ce cumpărături face și cum se relaxează.

Citeste si: Reacția neașteptată a Ilincăi Vandici când i s-a spus că este însărcinată cu al doilea copil: "Aoleu! Asta pentru mine nu e o veste buna!"

Larisa Udila, enervata pe Instagram de o urmaritoare

Printre întrebările pe care le-a primit pe Instagram s-a numărat și una care i-a pus capac și i-a stricat dispoziția Larisei. O urmăritoare a întrebat-o cum poate suporta să plece de acasă de lângă băiețelul ei. Înfuriată la culme de aceasta observație, Larisa a răbufnit și a postat imediat răspunsul: "Intrebarea asta mi se pare super tampita, fara suparare.

Chiar nu va inteleg. Cand erati mici, credeti ca parintii vostri nu v-au lasat o saptamana la bunici? Zici ca am plecat pe Marte..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Larisa a povestit recent despre iun episod mai putin fericit in ce o priveste ca proaspata mamica. Frumoasa fosta concurenta Bravo, ai stil! a declarat ca a trecut si ea prin depresie postnatala si a fost o perioada foarte grea din punct de vedere emotional.

Larisa Udila a trecut prin depresie postanatala timp de doua luni

Citeste si: Nicoleta Dragne clachează și izbucnește în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities, iar Raluca Dumitru părăsește platoul! Ediție plină de surprize în aceasta seară de la ora 22:30

E periculoasă rău despresia asta postnatală. Nimeni nu se întreabă de unde vine depresia asta.

Dacă nu ai susținere de la cei din jur… Mama m-a ajutat foarte mult cu bebelușul. Eu nu știam pe ce planetă mă aflu. Am zis să las totul să vină natural. Au fost momente în care credeam că e sfârșitul pământului. A ținut cam o lună și jumătate dacă nu chiar două. În primele două săptămâni, seara, începeam să plâng. Plângeam câteva ore, dar fără oprire. Mă suna soacră-mea, mă suna mama.
Aveam pur și simplu criza asta de plâns. În orele astea nu stăteam foarte mult lângă copil. Nu puteam să încarc copilul cu energia mea. Cum eram eu agitată, cum era copilul agitat
”, a declarat Larisa Udilă,