Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere! Vedeta a mărturisit totul pe rețelele de socializare

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 aug 2022, 02:10

Larisa se confrunta cu probleme de sanatate

Sursa: Instagram Larisa Udila

Larisa Udilă a devenit mămică în umă cu trei luni. Deși fericirea atinge cote maxime în familia vedetei, odată cu nașterea micuțului au început și problemele pentru șatenă.

Larisa Udilă este în culmea fericirii de când a devenit mama unui băiețel perfect sănătos. Însă, totodată, după nașterea micuțului său au început și problemele pentru vedetă. Aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a împărtășit cu ce probleme se confruntă după naștere.

Larisa Udilă se confruntă cu probleme grave după naștere! Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a vorbit despre problemele ei

Deși a fost aspru judecată pentru kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii, acum, se pare că Larisa Udilă se confruntă cu o altă problemă, mult mai gravă.

Larisa Udilă și iubitul ei sunt în culmea fericirii de când fiul lor a venit pe lume, însă, vedeta nu trece tocmai prin cea mai bună perioadă din viața ei. Aceasta și-a deschis sufletul și le-a spus urmăritorilor din mediul online cu ce probleme se confruntă după nașterea fiului ei, Milan. 

Șatena a dezvăluit că se confruntă cu o cădere masivă a părului după naștere.

”Mie mi-au zis fetele că la trei luni după naștere îmi va cădea părul groaznic, dar eu nu le-am crezut pentru că nu-mi cădea niciun fir și de două zile îmi cade părul cu pumnii'', a declarat Larisa Udilă pe pagina sa personală de socializare.

Citeste si: FOTO Larisei Udilă i s-au furat bani de pe card! Cum a ajuns să-i fie fraudat cardul. Iată anunțul făcut de vedetă pe Instagram

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” își dorește încă un copil

Larisa Udilă a fost întrebată în mediul online dacă își mai dorește să devină mămică, iar răspunsul ei a fost afirmativ.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aceasta a precizat că își dorește să rămână din nou însărcinată, însă nu prea curând, deoarece este un proces greu.

”Da, dar nu prea curând. E un proces extrem de greu”, a spus Larisa Udilă pe pagina sa de Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna agust a acestui an, deși și-a dorit să nască natural, din pacate nu s-a putut acest lucru.

Citeste si: Larisa Udilă amână pentru anul viitor botezul lui Milan din cauza pandemiei. Când va avea loc marele eveniment