Larisa Vasile, Vladimir Draghia si Catalin Cazacu s-au luptat pentru imunitate! Cine a pierdut jocul si va putea fi ELIMINAT in aceasta seara

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 mai 2018, 21:27

Doar concurentul care a castigat jocul pentru imunitate nu va putea fi eliminat in aceasta seara. Colegii sai vor afla in Arena Exatlon, de la Cosmin Cernat, daca vor pleca acasa, in urma analizarii voturilor telefonice.

Desi a fost cel mai slab jucator al Faimosilor in duelul de sambata cu Razboinicii, Catalin Cazacu a castigat jocul individual pentru imunitate, dovedind ca are mai multa stabilitate in maini si o putere de concentrare mai mare.

Colegii sai, :Larisa Vasile si Vladimir Draghia, merg in ultima etapa a zilei, Arena Exatlon, unde unul va afla ca pleaca acasa.

Citeste si: Zi neagra pentru fanii Faimosilor de la Exatlon! Vladimi Draghia si Larisa Vasile au fost propusi pentru eliminare! Cine a fost trimis acasa de telespectatori

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.